Strim

0
22
Strim

Strim er den nye stjerna på den norske TV-strømmingens himmel. Her får du samlet både klassiske old school TV-kanaler og et hav av filmer og serier fra en rekke strømmetjenester – alt i ett abonnement. Med Strim får du dermed tilgang til alt favorittinnholdet ditt, uten å måtte bytte mellom flere forskjellige apper. Så her er det virkelig snakk om en alt-i-ett-løsning!

Ett søk – bedre oversikt

Strim gir deg en komplett oversikt over alt innholdet fra de ulike TV-kanalene og strømmetjenestene. Ved hjelp av ett enkelt søk, kan du finne det du vil se – uavhengig av hvilken plattform innholdet er tilgjengelig på.
Når du skal velge hvilke kanaler og strømmetjenester du ønsker å inkludere finnes det en rekke muligheter og du kan se priser og pakker ved å gå inn på Strims hjemmeside.

Om abonnementet

Strim tilbyr fleksible abonnementer som passer for alle typer TV-seere. Enten du er en sportsentusiast, filmelsker, eller bare ønsker tilgang til de mest populære TV-kanalene, har Strim en pakke som dekker dine behov. Abonnementene inkluderer også tilgang til strømmetjenester som Viaplay, HBO Max, og Paramount+.

Abonnementer hos Strim

Her kan du se en kjapp oversikt over de forskjellige abonnementene du finner hos Strim:

Basis

Strim Basis gir deg et godt utvalg av TV-kanaler og tilgang til strømmetjenester. Denne pakken koster 329 kr per måned og inkluderer blant annet TV 2, TV Norge, og mange flere kanaler. Dette abonnementet er perfekt for de som ønsker et godt og variert utvalg til en rimelig pris.

Familie

Strim Familie er et utmerket valg for husholdninger som ønsker et bredere utvalg av underholdning. For 399 kr per måned får du flere kanaler og tilgang til en rekke strømmetjenester som Viaplay og HBO Max. Dette abonnementet passer godt for familier som vil ha noe for alle aldre.

Underholdning

Strim Underholdning er ideelt for dem som elsker filmer og serier. Denne pakken inkluderer kanaler som viser de nyeste filmene og seriene, samt tilgang til strømmetjenester som Paramount+ og Nordisk Film+. Med en pris på 449 kr per måned, får du et omfattende underholdningstilbud.

Sport

For sportsfans tilbyr Strim en egen sportspakke. Denne pakken koster 599 kr per måned og inkluderer alle de store sportskanalene, samt tilgang til Viaplay Sport. Her får du dekket alt fra fotball og håndball til Formel 1 og mer.

Strim Mest

Strim Mest er den ultimate pakken for de som vil ha i både pose og sekk. Til 799 kr per måned får du tilgang til alle TV-kanaler, strømmetjenester, og sportspakker som Strim tilbyr. Dette abonnementet er for dem som ikke vil gå glipp av noe og som ønsker den ultimate versjonen.

Paramount+ og Nordisk film+

Med Strim får du også tilgang til eksklusive strømmetjenester som Paramount+ og Nordisk Film+. Paramount+ tilbyr et bredt utvalg av serier, filmer og eksklusive premierer. Nordisk Film+ gir deg tilgang til de beste nordiske filmene og seriene, med et spesielt fokus på norsk innhold. Dette gir deg muligheten til å oppleve en mengde kvalitetsunderholdning direkte fra stua di.

Sport og kanaler

Strim har et imponerende utvalg av sportsinnhold. Med sportspakken får du tilgang til kanaler som viser alt fra fotballkamper i Premier League og Champions League, til vinteridretter og motorsport. Dette sikrer at du aldri går glipp av din favorittsport. Strim tilbyr også en rekke andre kanaler, fra de mest populære norske kanalene til internasjonale nyhetskanaler og barnekanaler.

Strim Mest

Som nevnt tidligere, er Strim Mest den ultimate pakken for dem som ønsker tilgang på det hele. Dette abonnementet inkluderer alle tilgjengelige kanaler, strømmetjenester, og sportsinnhold. Du får tilgang til både nasjonale og internasjonale kanaler, samt strømmetjenester som gir deg ubegrenset tilgang til et enormt bibliotek av filmer og serier. Med Strim Mest er det ingen begrensninger på hva du kan se!

Utforsk kanaler og innhold

Strim gir deg muligheten til å utforske et stort utvalg av kanaler og innhold. Du kan enkelt finne nye favoritter ved å bla gjennom kategorier som drama, komedie, dokumentarer, sport, og mer. Bruk den praktiske søkefunksjonen for å finne nøyaktig det du leter etter, og lagre favorittene dine, for enkel tilgang senere. Med Strim er det alltid noe nytt og spennende å oppdage.

Pris for strim abonnement

Prisene for Strim-abonnementene varierer avhengig av hva du ønsker. Basispakken starter på 329 kr per måned, mens Familiepakken koster 399 kr per måned. Underholdningspakken er tilgjengelig for 449 kr per måned, og Sportspakken koster 599 kr per måned. For dem som vil ha den ultimate versjonen, er Strim Mest tilgjengelig for 799 kr per måned. Uansett hvilket abonnement du velger, får du mye verdi for pengene med Strim.

Vanlige spørsmål

Ønsker du å legge til sport?

Ja, du kan enkelt legge til sport i ditt abonnement ved å velge sportspakken. Denne pakken gir deg tilgang til alle de store sportskanalene og er perfekt for sportsentusiaster.

Hvilke TV-kanaler får du hos Strim?

Strim tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler, inkludert TV 2, TV Norge, Discovery, og flere internasjonale kanaler. Utvalget varierer avhengig av hvilken pakke du velger.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en konto og bruke Strim selv om du befinner deg utenfor Norge, så lenge du har en norsk betalingsmåte. Dette gjør det enkelt å holde seg oppdatert på norsk TV og innhold, uansett hvor du er i verden.

Forrige artikkelViaplay 1 uke gratis
Neste artikkelAllente stream