Kaspersky Free Antivirus

0
1777

Datamaskinen har etter hvert blitt et viktig redskap for de aller fleste av oss. Vi lagrer bilder, handler og surfer som aldri før, og jo mer informasjon er lagret på datamaskinen, jo viktigere er det å sørge for at alt er beskyttet.

Heldigvis finnes det mange forskjellige måter å beskytte datamaskinen på, og en av de beste måtene å gjøre dette er å benytte seg av antivirus programmet Kaspersky Security Cloud Free.

Download gratis

Lett å installere

Dette programmet er enkelt installere på datamaskinen, siden det ikke er nødvendig med noen komplisert konfigurasjon. Det eneste du trenger å gjøre er ganske enkelt å starte installasjonsprogrammet og velge mellom standard eller tilpasset installasjonsmodus.

Hvis du velger den første varianten, så får du en standardversjon, mens sistnevnte lar deg endre parameterne og anbefales derfor først og fremst for erfarne brukere.

Administrer beskyttelsesmoduler

Når det hele er ferdig installert får du et administrasjonsverktøy som lar deg håndtere beskyttelsesmoduler fra datamaskinen din, installere andre og beskytte flere enheter ved å legge dem til listen over hvilke enheter som skal beskyttes.

VPN er også inkludert i Kaspersky Security Cloud Free, og er designet for å fungere med Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Programmet brukes til å identifisere usikre og farlige nettsteder, forhindre tredjepartskomponenter i å spore din nettatferd og tømme nettleserdataen, i tillegg til å fungere som en sikker søkemotor.

Automatiske sikkerhetsoppdateringer

Hver eneste gang du støter på en uidentifisert trussel, analyserer Kaspersky Security Cloud Free problemet og finner en løsning uten at du trenger å gjøre noe som helst. Programmet har automatiske sikkerhetsoppdateringer, og du trenger derfor ikke å bekymre deg om antivirusprogrammet er oppdatert eller ikke.

Forrige artikkelLibreOffice
Neste artikkelGIMP