Allente stream

0
20
Allente stream

Allente har virkelig tatt den norske strømmeverdenen med storm. Med deres omfattende utvalg av TV-kanaler og strømmetjenester, som du selv kan velge til eller fra, er det enkelt å skreddersy et abonnement som passer for enhver smak. Enten du er sportsfanatiker, filmelsker, eller bare vil ha tilgang til de nyeste seriene, har Allente noe for deg.

Du kan se alt fra direktesendt sport til de nyeste Hollywood-blockbusterne og selv mikse og matche etter hvert som preferansene dine skulle endre seg.

Hva er Allente?

Allente er en ledende leverandør av TV- og bredbåndstjenester i Norden og ble dannet gjennom en fusjon mellom Viasat og Canal Digital, noe som gir dem en unik posisjon med et bredt utvalg av innhold og tjenester. Med et bredt spekter av kanaler og strømmetjenester, har de noe for alle.

For å finne et abonnement som passer akkurat til deg, kan du gå inn på deres hjemmeside for å se priser og pakker + valgfrie streamingtjenester.

Ett abonnement som passer deg

Med Allente kan du virkelig skreddersy abonnementet ditt. Som noe helt særlig har de en ordning hvor du kan velge deg et visst antall pakker av TV-kanaler eller streamingtjenester (hvor mange pakker kommer an på størrelsen på abonnementet du velger) – og du kan fritt fra måned til måned bytte rundt på hvilke pakker av kanaler og tjenester du vil ha!

Her har du er en oversikt over Allentes streamingabonnementer:

 • Stream Basic
  • En solid grunnpakke med streamingtjenestene TV 2 Play Basis (med reklame) og Viaplay Film og serier i tillegg til de mest populære TV-kanalene.
  • Pris: 399 kr/måned
 • Stream Flex 2
  • Her kan du utover innholdet i Basic velge ytterligere 2 pakker av enten TV-kanaler eller streamingtjenester – som du har mulighet for å bytte hver måned! (Inneholder reklame)
  • Pris: 499 kr/måned
 • Allente Premium
  • Her kan du utover innholdet i Basic velge ytterligere 4 pakker av enten TV-kanaler eller streamingtjenester – som du har mulighet for å bytte hver måned!
  • Pris: 599 kr/måned

Mobilt bredbånd

En av de store fordelene med Allente er deres tilbud om mobilt bredbånd. Dette gjør det enkelt for deg å ha høyhastighetsinternett, uansett hvor du befinner deg. Perfekt for de som er mye på farten eller bor i områder med dårlig fastnett-dekning.

Med hastigheter som kan konkurrere med fast bredbånd, er dette en løsning som gir deg friheten til å være tilkoblet uansett hvor du er.

Kombineret pakke

Hvis du vil ha både TV og internett samlet i en pakke, har Allente også løsninger for dette. De tilbyr kombinerte pakker som gir deg både høyhastighetsinternett og et bredt utvalg av TV-kanaler til en fordelaktig pris.

Dette er ideelt for familier som vil ha en enkel og kostnadseffektiv løsning for å kunne samle alle sine underholdnings- og internettbehov.

Fleksible valgmuligheter

Allente er kjent for sine fleksible løsninger. Du kan velge og vrake blant en rekke tilleggstjenester og strømmetjenester, slik at du kan tilpasse abonnementet ditt helt etter dine egne interesser.

Enten du vil ha tilgang til HBO Max, Viaplay, eller en av de mange andre tilgjengelige strømmetjenestene, kan du legge disse til ditt abonnement med enkle klikk. Og du kan også fra måned til måned bytte rundt på hvilke pakker du har inkludert, uten å skifte abonnement.

TV-app for streaming

Med Allentes TV-app kan du strømme favorittprogrammene dine når som helst og hvor som helst. Appen er tilgjengelig på både iOS og Android, og lar deg se live TV, opptak og strømme innhold fra et bredt utvalg av kanaler.

Dette gir deg friheten til å nyte innholdet ditt på mobil, nettbrett eller smart-TV, slik at du aldri går glipp av noe, uansett hvor du er.

Ingen angrerett på strømmetjenester hos Allente

Det er viktig å merke seg at når du abonnerer på en strømmetjeneste hos Allente, er det ingen angrerett. Dette er en standard praksis for digitale tjenester, ettersom innholdet er tilgjengelig umiddelbart etter kjøp.

Derfor er det viktig å vurdere nøye hvilken pakke du velger før du fullfører kjøpet!

Kundestøtte

Allente tilbyr omfattende kundestøtte for kundene sine. Enten du har spørsmål om fakturering, tekniske problemer, eller trenger hjelp med å sette opp tjenestene dine, står deres kundestøtteteam klar til å hjelpe.

Du kan få tak i dem via telefon, e-post, eller deres online chat-tjeneste, noe som gir deg flere måter å få den hjelpen du trenger raskt og effektivt.

Vanlige spørsmål

Hvilke enheter kan jeg bruke til å strømme Allente?

Du kan bruke en rekke enheter til å strømme Allente, inkludert smarttelefoner, nettbrett, smart-TV-er, og datamaskiner. Dette gir deg fleksibiliteten til å se favorittprogrammene dine hvor som helst og når som helst.

Tilbyr Allente en gratis prøveperiode?

Allente tilbyr dessverre ikke en gratis prøveperiode. Men de har fleksible abonnementer som du kan tilpasse etter dine behov, slik at du kan finne en løsning som passer for deg uten å forplikte deg til langvarige kontrakter.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en konto hos Allente selv om du ikke befinner deg i Norge. Dette gjør det enkelt for nordmenn i utlandet å holde seg oppdatert med norsk TV-innhold og nyheter.

Forrige artikkelStrim