Ustream.tv

0
1888
Ustream.tv

Ustream.tv er en nettside som tillater sine brukere å dele video direkte. Plattformen brukes i dag av flere millioner mennesker og organisasjoner, for å dele video i sanntid. Innholdet hos Ustream er mye mer generelt basert, sammenliknet med for eksempel Twitch.tv, som baserer seg på spillstreaming. Hos Ustream kan brukere strømme nesten hva de vil.

Last ned gratis

Ubegrenset streaming

Det finnes i dag flere ulike plattformer som spesialiserer seg på å tilby brukere å dele direktevideo med verden. En av de største av disse er Ustream.tv, som på mange måter kan regnes som YouTube i streamingverden. Innholdet man finner på plattformen er veldig generelt fremlagt, og det fokuseres ikke på noen spesifikk kategori.

I motsetning til enkelte andre streamingtjenester som kun fokuserer på én enkelt kategori, tillater Ustream sine brukere å strømme nesten hva de vil. Til og med NASA har en konto hos Ustream, og streamer til enhver tid direkte fra den internasjonale romstasjonen. Plattformen er altså svært fleksibel med tanke på innhold, og benyttes av både mennesker og firma.

Eid av IBM

I 2016 ble Ustream.tv kjøpt opp av IBM, og om man prøver å få tilgang til nettsiden i dag, blir man derfor videresendt til IBM sin nettside. Tjenesten er fortsatt veldig aktiv og den brukes av like mange som før, men i dag får man tilgang til Ustream via IBM sine nettsider.

Ustream har utviklet seg også under IBMs eie, og i dag tillater plattformen sine brukere å se live streams fra både PCen og via en app på mobilen.

Forrige artikkelWinRAR
Neste artikkelNordVPN