Viaplay 1 uke gratis

0
24
Viaplay 1 uke gratis

Lurer du på om Viaplay kan være noe for deg? Nå har du faktisk muligheten for å teste det ut!
Viaplay er en innholdsrik strømmetjeneste som gir deg tilgang til et bredt spekter av underholdning.

Fra de nyeste filmene og prisvinnende seriene til live-sport i verdensklasse, har Viaplay noe for alle. Enten du ønsker å følge favorittlaget ditt i Premier League, eller bare slappe av med en god film, finner du det hos Viaplay.

Med fleksible abonnementer og muligheten til å prøve en uke gratis, er det enkelt å finne ut om Viaplay passer perfekt inn i nettopp din underholdningshverdag.

Kjøp av årsabonnement

For dem som ønsker å teste Viaplays tjeneste før de forplikter seg, er det nå mulig å prøve 1 uke gratis. Dette gir nye brukere en ypperlig mulighet til å utforske det omfattende innholdsbiblioteket på streamingsiden, før de tar beslutningen om å tegne et abonnement.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter den gratis prøveuken, kan et årsabonnement være en god investering. Viaplay tilbyr flere abonnementstyper, inkludert et årlig alternativ som gir deg tilgang til alt innholdet deres til en redusert pris sammenlignet med månedsabonnement. Dette er ideelt for dem som ønsker å spare penger samtidig som de nyter ubegrenset tilgang til Viaplays tjenester hele året.

Her er en oversikt over prisene for de forskjellige abonnementene hos Viaplay, både med og uten årsabonnement:

 • Viaplay Film & Serier
  • Tilgang til filmer, serier og barneinnhold
  • Månedsabonnement: 129 kr per måned
  • Årsabonnement: 119 kr per måned (totalt 1428 kr per år)
 • Viaplay Total:
  • Inkluderer alt innhold fra Viaplay Film & Serier, samt all live-sport, inkludert Premier League, Formel 1, golf, og mer
  • Månedsabonnement: 449 kr per måned
  • Årsabonnement: 399 kr per måned (totalt 4788 kr per år)
 • Viaplay Sport:
  • Tilgang til alle sportsbegivenheter, men inkluderer ikke filmer og serier
  • Månedsabonnement: 329 kr per måned
  • Årsabonnement: 299 kr per måned (totalt 3588 kr per år)

Viaplay rabattkoder

Rabattkoder kan være en smart måte å få tilgang til Viaplays innhold til en litt lavere pris. Disse kodene kan ofte gi deg avslag på månedlige eller årlige abonnementer.

Hold øynene åpne på Viaplays nettside eller på sider som denne, for å finne de nyeste kampanjene og rabattkodene som kan hjelpe deg med å spare litt penger på det nye abonnementet ditt.

1 måned gratis med en Viaplay kode

Av og til kan Viaplay tilby spesialtilbud som gir deg en hel måned gratis ved bruk av en spesiell kode. Dette er en fin måte å dykke dypt inn i det omfattende innholdsbiblioteket uten kostnad.

Sjekk jevnlig på nettsiden deres for slike tilbud, da de kan dukke opp ved spesielle anledninger eller kampanjer.

Se din favorittsport hos Viaplay!

Viaplay er kjent for sitt brede spekter av sportsinnhold. Enten du er interessert i fotball, Formel 1, golf, eller annen sport, har Viaplay noe for enhver sportsentusiast.

Deres sportsdekning inkluderer både direktesendinger og opptak, slik at du også kan følge med på dine favorittlag og -utøvere når det passer deg best, ikke bare mens det går live.

Live-sport i verdensklasse

En av Viaplays største trekkplastre er deres live-sport tilbud. De tilbyr omfattende dekning av store sportsbegivenheter fra hele verden. Dette inkluderer alt fra de største fotballturneringene til spennende motorsportløp. Med Viaplay kan du se live-sport i høy kvalitet, rett fra din egen stue.

Premier League

Viaplay har eksklusive rettigheter til å vise Premier League i Norge, noe som gjør det til et must for fotballfans. Med Viaplay kan du følge med på alle kampene, analysene og høydepunktene fra en av verdens mest prestisjefylte fotballigaer. Dette gir en fantastisk mulighet til å få med seg all spenningen fra engelsk toppfotball.

Timevis med underholdning

I tillegg til sport, tilbyr Viaplay et rikt utvalg av filmer og serier. Uansett om du er på jakt etter en ny favorittserie, en klassisk film, eller barneunderholdning, finner du det på Viaplay. De har alt fra spennende thrillere og komedier til romantiske dramaer og dokumentarer, noe som sikrer at det alltid er noe nytt og interessant å se.

Lei film

Hvis du ønsker å se en spesifikk film som ikke er inkludert i abonnementet ditt, gir Viaplay deg muligheten til å leie filmer, også utenfor det egne inkluderte biblioteket deres. Dette gir deg tilgang til de nyeste filmene rett fra kinolerretet til din egen stue. Leiealternativet er perfekt for filmkvelder eller når du vil se en bestemt film uten å trenge å kjøpe den.

Vanlige spørsmål

Hvordan bruke Viaplay rabattkoder?

For å bruke en Viaplay rabattkode, går du til Viaplays nettside og logger inn på kontoen din. Under betalingsprosessen vil du finne et felt hvor du kan skrive inn rabattkoden. Legg til koden, og rabatten vil automatisk bli trukket fra totalbeløpet.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, det er mulig å opprette en Viaplay-konto selv om du ikke er i Norge. Du kan registrere deg med en norsk adresse og betalingsinformasjon, men vær oppmerksom på at tilgang til visse innhold kan være geografisk begrenset.

Hvordan kjøpe dagspass?

For å kjøpe et dagspass, går du til Viaplays nettside og logger inn på kontoen din. Under seksjonen for sport finner du alternativet for å kjøpe dagspass. Velg det ønskede sportsarrangementet, fullfør betalingen, og nyt en dag full av spennende sportsunderholdning. Dette kan være en god måte å teste ut om du vil utvide abonnementet ditt til også å inkludere tilgangen til sportsbegivenheter som de

Forrige artikkelDe 5 beste strømmetjenestene 2024
Neste artikkelStrim