AVG PC TuneUp

0
1862
AVG PC TuneUp

Med AVG PC TuneUp kan du holde datamaskinen din i god form med forskjellige verktøy som blant annet hjelper deg med å bli kvitt søppelfiler, ordne registre, fjerne unødvendige programmer og til og med hente tilbake slettede filer.

Når du gjerne vil avinstallere et program, så er det ikke alltid nok å benytte seg av programmets eget avinstalleringsprogram. Ofte blir det liggende igjen ubrukte og unødvendige filer, og registrene kan bli ødelagte eller ugyldige. Heldigvis finnes det spesialdesignede program som AVG PC TuneUp, tidligere kjent som TuneUp Utilities, som hjelper deg med å rengjøre datamaskinen så den kan yte sitt aller beste.

Les mer om AVG PC TuneUp

En rask og enkel rengjøringsprosess

Helt fra første gang du benytter deg av programmet, gjennomgår det et «1-klikks vedlikehold» for å skanne flere områder på PC-en for feil. Registreringene dine, ødelagte snarveier, programmer, nettlesere samt statusen til harddisken er bare noen få av alle de områdene som blir gjennomgått.

Du bestemmer selv om du har lyst til at programmet skal utføre denne prosessen, og du har alltid mulighet til å avbryte. Det anbefales uansett at du lar programmet fullføre arbeidet siden det eneste du mister er eventuelle søppelfiler. Når programmet oppdager problemer får du adgang til en liste som forteller deg hva som er problemet og hvilken fil som forårsaker det. Avhengig av systemets helsetilstand kan skanningen og rengjøringsprosedyrene ta fra noen sekunder til flere minutter.

Smart organisert grensesnitt

Når du kommer til hovedvinduet, ser du en lett tilgjengelig oversikt over tilgjengelige verktøy. Instrumentpanelet gir korte detaljer om PC-ytelse, helse og vedlikeholdsnivå med mulighet til å utføre handlinger eller bytte mellom økonomi, standard eller turbo-modus.

Du har også muligheten til å administrere oppstartsprogrammer eller avinstallere dem, fikse registre og til og med få harddisken din rengjort slik at du får mer ledig plass.

Løs problemene

I tillegg kan du løse systemproblemer ved å velge fra en liste over tilgjengelige muligheter som blant annet kan inkludere viktige ikoner som ikke lenger vises, skrivebord og oppgavelinjer som ikke fungerer, installasjonsrelaterte problemer og mye mer. AVG PC TuneUp gir deg dessuten mulighet til å hente slettede filer fra nesten hvilken som helst lagringsenhet som er koblet til datamaskinen din, forutsatt at de ikke er sterkt skadet, og det er nok noe de aller fleste av oss har hatt bruk for en eller gang i tiden.

Planlegg rengjøringsprosesser

Mer erfarne brukere vil også ha stor nytte av alle funksjonene, siden det er et stort antall svært konfigurerbare alternativer, og alle tilgjengelige funksjoner kan vises og åpnes fra fanen «Alle funksjoner». Nesten alle disse funksjonene kan dessuten tilpasses fra innstillingsmenyen, og du kan for eksempel angi at programmet automatisk skal holde datamaskinen ren mens du er borte.

Konklusjon

AVG PC TuneUp er en av de beste programmene innenfor sitt felt, ikke bare på grunn av mengden verktøy, men også på grunn av effektivitet. Nesten alle områdene kan tilpasses for å imøtekomme ulike behov, og måten dette blir gjort tilgjengelig på er attraktiv for både nybegynnere og erfarne brukere. Her er det er ingen grunn til å vente med å prøve AVG PC TuneUp, uansett om datamaskinen viser svakhetstegn eller ikke.

Forrige artikkelBeste veddemålstjenester på nettet
Neste artikkelAksjer for nybegynnere – Slik kommer du i gang med aksjehandel på nettet