Gratis antivirusprogrammer som beskytter PCen din. Her finner du de enkleste og mest brukte programmene.

 1. AVG Free Antivirus

  Gratis antivirusprogram fra AVG. Inneholder grunnleggende beskyttelse for din datamaskin, og er enkelt å bruke. Programmet er blant de mest populære antivirusprogrammene på markedet. Du kan også kjøpe AVG Antivirus i full versjon på norsk her.
  952 3647 0
 2. Avast! Antivirus

  Populært antivirusprogram som har vunnet en rekke priser. Enkelt i bruk, og støtter både Windows og Mac OS X.
  809 1759 0
 3. Microsoft Security Essentials Antivirus

  Microsofts eget antivirusprogram for Windows. Programmet er gratis, og kan lastes ned til Windows XP, Windows Vista og Windows 7.
  725 1449 0
 4. Avira Free Antivirus Antivirus

  Kraftig antivirusprogram fra tyske Avira. Ble i 2012 regnet som det sjette mest brukte virusprogrammet i verden, med en markedsandel på rett under 10%. Scanner maskinen raskt og effektivt.
  925 1292 0
 5. Gratis Bitdefender Antivirus til Mac

  Gratis Bitdefender Antivirus til Mac Antivirus

  Bitdefender er en effektiv og gratis antivirusløsning som alltid beskytter datamaskinen mot farlig og usikker programvare uten kompliserte brukerkonfigurasjoner.

  Et effektivt og uanselig antivirusprogram

  Etter at du har installert Bitdefender Antivirus Free Edition, får du et program som arbeider effektivt og uanselig i bakgrunnen på maskinen din. Du legger først merke til programmet når det oppdager mistenkelig aktivitet på datamaskinen din, noe som selvfølgelig er ideelt hvis du gjerne vil ha et antivirusprogram som takler problemene på egen hånd uten å kreve komplisert konfigurering fra din side.

  Enkel installasjon

  Selve installeringen foregår raskt og enkelt, og programmet tilbyr å kjøre en innledende skanning på datamaskinen ved oppstart. Her vil programmet vurdere den aktuelle situasjonen omkring farlig og usikker programvare på datamaskinen din. Dette er noe du også kan gjøre etter behov, men ellers forhindrer programmet virus og andre trusler fra å infiltrere maskinen ved å bruke en beskyttelse i sanntid med optimerte innstillinger.

  Brukervennlig brukergrensesnitt og kontroll med ett klikk

  Brukergrensesnittet består av en liten firkant som viser gjeldende beskyttelsesstatus, og lar brukere deaktivere virusskjoldet og autoskanninger med ett klikk.

  Eventuelle identifiserte trusler sendes automatisk i karantene der brukere kan undersøke dem nærmere, og velge om filene skal beholdes eller slettes.

  Konklusjon

  Programmet er effektivt og forstyrrer ikke brukerens normale aktiviteter på datamaskinen, og kjører dessuten på en liten mengde CPU og RAM. Skanningene foregår raskt og gir veldig gode resultater når det gjelder å spore farlig programvare.

  Bitdefender Antivirus Free Edition er kort sagt et enkelt og effektivt antivirusprogram, og de som gjerne vil ha flere tilleggsfunksjoner kan enkelt oppgradere programmet til de andre versjonene. Men for den alminnelige brukeren, er dette helt klart et program som sørger for at du alltid er beskyttet.

  102 101 0
 6. VPN til Android Antivirus

  Beskytt din Android mobiltelefon eller tablet med en sikker og billig VPN-løsning fra AVG, som sørger for at privatliv sikres på alle ledd og kanter. Denne VPN er på norsk. Men hvorfor bør jeg installere en VPN på min Android enhet? En VPN er en sikkerhetsforutsetning som sikrer din Android imot online misbruk, overvåkning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i ditt privatliv. Det er også en rekke fordeler ved en VPN som bla. gjør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokkert til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv. Her er en oversikt over fordelene ved en VPN til din Android: - Med en aktiv VPN-forbindelse på din iPhone er all datatrafikk kryptert og ingen kan overvåke deg eller hva du foretar deg på internettet - Du er fri for å bekymre deg om å gå på internettet via en offentlig WiFi-forbindelse, da en VPN beskytter deg på usikre nettverk - Du kan surfe på hjemmesider som normalt er blokkert i f.eks. Norge eller sider som normalt kun kan tilgås i f.eks. USA Rent teknisk så anvender denne VPN teknologien OpenVPN, som er anvendt og anerkjent verden over som en troverdig VPN protokoll. AVG anvender også OpenSSL og avvikler datatrafikken over UDP porter som gjør at denne VPN sikrer en hurtig forbindelse og en minimal redusering av hastigheten på din internettforbindelse. Hvordan fungerer denne VPN? Denne VPN til Android er utviklet av AVG og heter "AVG Secure VPN". Språket er norsk og brukerflaten er meget enkel og lett å betjene. Du kjøper et abonnement til denne VPN som har en varighet på 12 måneder fra den dag du aktiverer produktnøkkelen og du kan installere denne VPN på én iPhone. Det er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnement utløper kan du alltid velge å fornye det ved å kjøpe en forlengelse i våres webshop.
  162 75 0