Mobilt bredbånd fra Talkmore

0
881
Mobilt bredbånd fra Talkmore

I takt med at vi bruker mer og mer tid i ferieboligene våre, og ute i naturen generelt, kommer det et behov for å kunne ta med oss nettet dit også. Det at vi kan ta med oss nettet, gjør nemlig at vi kan ta med oss jobben og ikke minst alle de tingen vi elsker å gjøre i fritiden på tur, uansett hvor vi er. Og med mobilt abonnement fra Talkmore kan både du og hele familien din surfe bekymringsfritt, uansett om dere er på hytta, på reise eller hjemme. En enkel løsning som dekker alle behovene deres for internett.

Det finnes mange forskjellige muligheter når man skal velge mobilt bredbånd, og det å finne noe som passer dine behov vil selvsagt alltid være det viktigste, men det er også mange andre ting som spiller inn. For eksempel pris og kvalitet. I 2021 vant mobilt bredbånd fra Talkmore kåret til best i test, noe som veier i tillegg til alle de fordelene man får ved å velge et abonnement fra Talkmore.

Fordeler ved å velge Talkmore mobilt bredbånd

Det er mange forskjellige fordeler ved å velge et mobilt bredbånd, og her er noen av dem:

  • Du har mer fleksibilitet enn ved noen annen løsning. Uansett om du er hjemme, ute eller på hytta, har du akkurat det samme gode nettet. Der det er mobilnett er det dekning!
  • Med en trådløs ruter trenger du ingen installasjon og du får tilgang via et SIM-kort du får tilsendt når du bestiller abonnementet.
  • Du får ekstra datakort inkludert. Hvis du ønsker å bruke det mobile bredbåndet ditt på flere forskjellige enheter kan du enkelt gjøre dette. Det krever bare et ekstra datakort, som kan brukes i for eksempel nettbrett eller PC og koster bare 29 kr i måneden og kan enkelt bestilles på nettsidene til Talkmore.
  • Enkel bestilling hvis du allerede er kunde. Hvis du allerede er kunde hos Talkmore kan du enkelt bestille mobilt bredbånd, og få alle de personlige informasjonene dine automatisk overført, sånn at alt du trenger å gjøre er å velge hvor mye data du vil ha.

Full dekning, uansett hvor du er

Når det kommer til dekningen på det mobile bredbåndet ditt, er det sånn at du har nett alle steder der det er mobilnett. Talkmore bruker Telenors mobilnett, noe som betyr at du har fri hastighet uansett hvor i Norge du er. Dette gjør det enkelt å se på filmer, strømme eller surfe hvis du for eksempel er på hytta. Og det er nok plass til at alle i familien kan være på nett samtidig!

Tilgjengelige datapakker

Det er flere forskjellige datapakker og det er alltid mulig å oppgradere, kjøpe mer data eller sette abonnementet ditt på pause. Det er mange forskjellige pakker du kan velge mellom, basert på om du trenger litt data, eller mye data, og hvis du finner ut av at du trenger mer data, kan du enten kjøpe til ekstra data eller oppgradere abonnementet ditt, sånn at du slipper å kjøpe noe ekstra.

Forrige artikkelVelg riktig børs når du skal investere i kryptovaluta
Neste artikkelSlik velger du riktig internettleverandør