Google Translate

0
2636
Google Translate

Google Translate er verdens største automatiske oversettelsestjeneste på nett, et verktøy vi alle har hørt om og tatt i bruk hvert fall et par ganger. Google har over årene opparbeidet seg en uslåelig posisjon i markedet, med sin søkemotor, samt Gmail, Google drive og selvfølgelig Google translate.

Last ned gratis

En verdifull ressurs

Det er ingen tvil om at Google translate er en svært verdifull ressurs for millioner av mennesker verden over. Vil man i dag ha et dokument oversatt, kan man enkelt benytte Google translate for å oppnå dette på få sekunder, i stedet for å betale for profesjonell oversettelse.

Kvaliteten på en såkalt maskinoversettelse fra Google translate er naturligvis ikke like nøyaktig som en menneskelig oversettelse, men med tanke på at tjenesten er gratis og gir resultater på få sekunder er den absolutt verdt å bruke. Det er selvfølgelig ikke uten grunn at Google translate har blitt en såpass populær oversettelsestjeneste.

Maskinoversettelse

Google translate har brakt med seg en revolusjon innen maskinoversettelse, for personlig og forretningsmessig bruk. Oversettelsefirma over hele verden har tatt nytte av teknologien Google translate har levert, til å forenkle sitt arbeid. Google har ikke erstattet behovet for menneskelig oversettelse, men de har drastisk forbedret hvor effektivt en oversettelse kan utføres.

De aller fleste som tar i bruk Google translate på daglig basis er privatpersoner, som ønsker å forstå et fremmed språk, og det er her tjenesten utmerker seg. Google translate er oversettelsestjenesten for folket, slik har tjenesten alltid fungert og slik vil den alltid fungere.

Forrige artikkelSkype
Neste artikkelBattle.net