Annonse

Fordelaktig.no
Sjekk også ut spillsiden Gratisspill.net!
Annonse Din annonse her?

Søk i programvare

Gode gratis alternativer til Adobe Photoshop, Maya og andre 2D- og 3D-programmer. Om du skal gjøre litt justeringer på familiebildene, eller ønsker å lære deg 3D-modellering, finnes det alternativer som ikke koster en krone.

 1. GIMP

  Program for å redigere bilder. Har mye av den samme funksjonaliteten du finner i f.eks. Adobe Photoshop, men er gratis, og kjører i tillegg på de fleste plattformer.

  467 1816 0
 2. Paint.NET

  Enkelt bildebehandlingsprogram som lar deg jobbe med lag, slik som i Adobe Photoshop. Programmet har også støtte for utvidelser, og kan lagre i en rekke filformater.

  405 1098 0
 3. Inkscape

  Program for redigering av vektorgrafikk. Leser mange av de samme formatene som Adobe Illustrator, og kan fint brukes til å lage eller redigere logoer, plakater og lignende.

  367 927 0
 4. MyPaint

  Kraftig program for å lage digital malerkunst. Programmet lar deg jobbe i flere lag, og kommer med en masse forskjellige pensler og verktøy. Du kan også laste ned ekstra tilbehør, hvis du trenger det. Fungerer veldig bra om du i tillegg har et tegnebrett fra f.eks. Wacom.

  415 741 0
 5. FireAlpaca

  FireAlpaca er et lett tegneverktøy til både Mac og PC. Det har et godt utvalg av funksjoner som vil bli satt pris på av den digitale tegneren. FireAlpaca fungerer også bra til digital maling. Passer utmerket for de med begrensede systemressurser, eller de som synes de tyngre bildebehandlingsprogrammene blir for avanserte.

  393 690 0
 6. Blender 3D

  Kraftig program for 3D-modellering, animasjon og rendring. Brukes av både profesjonelle og amatører. Filmer som Big Buck Bunny og Sintel, er laget i Blender.

  380 644 0