Annonse

Fordelaktig.no
Sjekk også ut spillsiden Gratisspill.net!
Annonse Din annonse her?

Søk i programvare

Beskytt databaskinen mot virus og ondsinnede angrep. Her finner du gratis antivirus og annen sikkerhetsrelatert programvare.

 1. AVG Free Antivirus

  Gratis antivirusprogram fra AVG. Inneholder grunnleggende beskyttelse for din datamaskin, og er enkelt å bruke. Programmet er blant de mest populære antivirusprogrammene på markedet. Du kan også kjøpe AVG Antivirus i full versjon på norsk her.

  590 3114 0
 2. Avast! Antivirus

  Populært antivirusprogram som har vunnet en rekke priser. Enkelt i bruk, og støtter både Windows og Mac OS X.

  434 1346 0
 3. Eraser Sletting av filer

  Når du sletter en fil på PCen, blir den ikke nødvendigvis borte for alltid. Ofte sier bare systemet at filen ikke lenger er ønsket, og at den kan overskrives, men inntil det skjer, kan den fremdeles gjenopprettes. Hvis du har filer som du ønsker å fjerne helt, kan Eraser hjelpe deg. Programmet overskriver, og benytter seg av andre triks, slik at filen forsvinner for godt.

  466 1302 0
 4. Microsoft Security Essentials Antivirus

  Microsofts eget antivirusprogram for Windows. Programmet er gratis, og kan lastes ned til Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

  497 1163 0
 5. Avira Free Antivirus Antivirus

  Kraftig antivirusprogram fra tyske Avira. Ble i 2012 regnet som det sjette mest brukte virusprogrammet i verden, med en markedsandel på rett under 10%. Scanner maskinen raskt og effektivt.

  557 938 0