WinRAR

0
1844
WinRAR

For de som aldri før har hørt om WinRAR, så er det et av de mest kjente programmene på markedet når det kommer til innpakking og utpakking av filer. WinRAR støter en rekke ulike filtyper, men bruker vanligvis filtypene .rar og .zip til å pakke inn eller ut én eller flere filer om gangen.

Last ned gratis

En rekke nytteområder

WinRAR tilbyr god funksjonalitet og en mengde med bruksområder. Tjenesten er spesielt hjelpsom når du skal sende filer til for eksempel medarbeidere eller venner. Om man skal sende 10 separate filer til en venn over epost, må man vanligvis laste disse opp én etter én, noe som fort blir tungvint.

Benytter man WinRAR derimot, kan man pakke alle disse filene inn i en .rar- eller .zipfil, og sende dem av gårde som én enkelt fil. Ikke nok med dette, i mange tilfeller vil filenes originale størrelse også bli komprimert, slik at overføring og sending vil gå raskere.

Fornyet praktikalitet

Mange vet dessverre ikke om programmer som WinRAR, og ender derfor opp med å kaste bort masse tid ved sending av bilder, videoer, tekstfiler og annet til medarbeidere, venner og andre. Bruk av WinRAR gjør pakkeprosessen og sendingen automatisk raskere og enklere, uten noe betydelig kompromiss.

Alt man må gjøre er å markere de filene man vil pakke inn for sending, og trykke «add to archive». Deretter vil WinRAR komprimere de valgte filene og pakke dem inn i én enkelt fil, for enkel sending eller overføring. Heldigvis har WinRAR blitt så populært, at flere og flere operativsystemer nå implementerer lignende løsninger.

Forrige artikkeluTorrent
Neste artikkelUstream.tv