GeoGebra

0
1908

GeoGebra er en nettside som tilbyr et sett med applikasjoner, som igjen tilbyr spennende måter å lære matematikk på. Nettstedet har hovedfokus på geometri, 3D og liknende typer grafisk matematikk. GeoGebra er hovedsakelig ment for studenter på ungdomsskolen og for videregående skoler. Det som gjør GeoGebra unikt er at nettsidens applikasjoner kan brukes overalt, så lenge man har tilgang til en datamaskin.

Last ned gratis

Revolusjonerende fleksibilitet

GeoGebra tilbyr sine brukere en rekke ulike applikasjoner, som alle er dedikerte til ulike spesifikke områder innen grafisk matematikk. Alle applikasjoner tilbydd av GeoGebra kan lastes ned til både mobil og PC, og enkelte er også tilgjengelig direkte i nettleseren, uten behov for nedlasting.

Tjenesten er også kjent for å tilbys på alle de mest kjente operativsystemene der ute. Disse inkluderer Windows, Mac OSX, Android, iPhone, Linux og Chrome OS. Uansett hvilket operativsystem man bruker, enten privat eller i skolesammenheng, vil man i de fleste tilfeller ha tilgang til GeoGebra sine applikasjoner.

Fokus på læring for barn og ungdom

Tar man en titt på nettsiden til GeoGebra, ender man fort opp med et inntrykk av at nettsiden kun fokuserer på læring. Her finnes det ingen distraksjoner å rote seg bort i, slik som mange unge på internett i dag er vandt til. Fokuset til GeoGebra er å hjelpe barn og ungdom til å lære på en fascinerende og effektiv måte, uten distraksjon.

GeoGebra tilbyr også en egen seksjon full av ressurser for lærere og elever. Disse er ment for å hjelpe nye brukere å komme i gang så raskt som mulig, samt å oppnå en fullstendig forståelse av de ulike applikasjonene.

Forrige artikkelEraser
Neste artikkelKjempekjekt med litt programvare på datamaskinen