Slik kan du laste ned musikk fra Tidal

0
1417

Det er jo ingen hemmelighet at det i mange situasjoner er deilig å ha litt musikk på øret. Likevel er det ikke alle situasjoner at vi har nett eller dekning tilgjengelig og det kan derfor være deilig å ha en mulighet for å spille av musikk selv uten dekning eller nett tilgjengelig.

Det finnes heldigvis en mulighet for deg som ønsker å ha musikken lastet ned på enten datamaskinen eller på telefonen slik at du kan høre på musikk når og hvor du vil. Les mer i denne artikkelen dersom du ønsker å lære hvordan du enkelt kan laste ned musikk fra Tidal på din enhet.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music
Audials Music er en programvare som lar deg laste ned musikk fra diverse musikktjenester slik at du alltid kan ha musikken tilgjengelig. Det første du skal gjøre er å laste ned programvaren på datamaskinen din. Du velger selv om du ønsker å laste ned gratisversjonen eller om du ønsker å laste ned den litt mer omfattende betalte versjonen. Dersom du vet at du ønsker å laste ned en del musikk så anbefaler vi å laste ned den betalte versjonen.

Etter at du har lastet ned programvaren på enheten din så skal du klikke deg inn på Audials Music. Nå vil du få opp et vindu på datamaskinen og du skal klikke deg inn på «music streaming» som du finner på venstre side av vinduet. Deretter så skal du velge formatet du skal laste ned musikken i. Vi vil anbefale at du velger MP3 fil, men dette er selvfølgelig opp til hver enkelt av dere.

Steg 2: Spill av den ønskede musikken på Tidal

Når du trykket deg inn på «music streaming» så vil du se logoene til forskjellige musikktjenester. Her skal du trykke på Tidal ettersom det er Tidal sin musikk vi skal laste ned. Etter å ha trykket på logoen så skal du åpne nettleseren din og gå inn på nettleserversjonen til Tidal. Nå forstår programvaren at du ønsker å laste ned musikk ettersom du har besøkt samme musikktjeneste i nettleseren og i programvaren.

Alt du trenger å gjøre nå er å trykke play på sangen du ønsker å laste ned. Du kan selv velge om du ønsker å spille av musikken i normalt tempo eller om du ønsker å gjøre prosessen litt raskere ved å spille av musikken i et raskere tempo.

Steg 3: Last ned sangene på din enhet

Nå lagres sangene automatisk i din spilleliste hos Audials Music slik at du enkelt kan høre på musikk når og hvor du vil. I spillelisten din hos Audials Music vil du få en oversikt over alle sanger du har gjort opptak av. Dermed er det enkelt å få oversikt og du kan også enkelt laste ned alle som for eksempel MP3 filer på datamaskinen din. Musikken er nå lagret, selvfølgelig i toppkvalitet, slik at du kan nyte musikk uansett hvor du skulle befinne deg i verden.

Forrige artikkelLast ned musikk fra Napster
Neste artikkelDisse appene og nettsidene kan gjøre hverdagen mer spennende