Slik kan du laste ned filmer fra Amazon Prime Video

0
676

Amazon Prime Video er en av de mest populære strømmetjeneste i hele verden. Her kan du få tilgang til et hav av forskjellige filmer, dokumentarer, TV-serier og kortere klipp. Amazon Prime Video kan rett og slett tilby deg det meste innenfor film og TV, men det er likevel en ting som mangler.


Det er ikke garantert at innholdet du ønsker å se på alltid vil være tilgjengelig. Ettersom du ikke har noen mulighet for å laste ned direkte hos strømmetjenesten risikerer du å ikke få sett på ønsket innhold dersom innholdet forsvinner fra strømmetjenesten, eller om du ikke har tilgang til internett. Les mer videre dersom du ønsker å vite hvordan du kan løse dette problemet.


Steg 1: Last ned og installer Audials Movie

Takket være Audials Movies kan du nå få innholdet fra Amazon Prime Video tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Dette er en programvare du enkelt kan benytte deg av uten at du trenger å opprette noen konto, og du kan enkelt avinstallere programvaren dersom du ikke føler at du har behov for den. Du kan selv velge om du ønsker å benytte deg av betaltversjonen eller gratis versjonen. Dersom du vet at du ønsker å laste ned en del innhold så vil den betalte versjonen lønne seg.

Start med å åpne programmet på din enhet. Det første du skal gjøre er å trykke på «video streaming» på venstre side av skjermen. Her inne skal du klikke på «format» å velge det formatet du ønsker at innholdet skal lagres i. Her velger du for eksempel MP4 og vips er du klar for neste steg.


Steg 2: Spill av innholdet du ønsker å laste ned

Nå skal du klikke på Amazon Prime Video ettersom dette er strømmetjenesten vi ønsker å laste ned fra. Samtidig skal du gå inn i nettleseren din å åpne nettversjonen av Amazon Prime Video. Nå har du altså samme strømmetjeneste åpen i både nettleseren din og i programvaren. Det som skjer nå, er at du automatisk kan begynne å gjøre opptak av det ønskede innholdet.

Alt du trenger å gjøre er å trykke play på en video eller en episode og vips så vil den lagres i programvaren. Du velger selv om du ønsker å se på klippet eller episoden samtidig som det laster ned eller om du ønsker å spille av klippet i dobbel fart slik at prosessen går raskere.

Steg 3: Last ned innholdet på din enhet

Når episoden eller filmen er ferdig så vil innholdet automatisk lagres i funksjonene «playlists». Denne funksjonen finner du rett under «video streaming» på venstre side av skjermen. Her lagres alt innholdet du spiller av slik at du enkelt kan laste ned den i ønsket format på for eksempel datamaskinen din.

Når du laster ned innholdet så vil det få samme tittel som det normalt har hos Amazon Prime Video. På den måten har du enkelt kontroll på hva du har lastet ned og hva du har sett.

Forrige artikkelTa opptak av videoer fra ESPN
Neste artikkelSlik laster du ned innhold fra BBC iPlayer