Anmeldelse av appen Bitcoin Wallet

0
605

Å handle med kryptovaluta er ikke noe vi snakker så mye om enda, fordi det fortsatt finnes svært få muligheter til å betale med kryptovaluta, sammenlignet med fiat valuta – som for eksempel norske kroner. Men det er mange som har troen på teknologien bak kryptovaluta, og man ser at det blir mulig å handle med kryptovaluta flere steder, så det å skaffe seg en lommebok som kan gjøre prosessen lettere er absolutt et bra valg.

Kryptovaluta er mer populært i dag enn det har vært noensinne før, og det er mange som ønsker å være en del av den nye valutaen, som de har troen på at vil bli sidestilt med fiat valuta, som er det vi bruker i dag. Men det å handle med kryptovaluta er i dag litt mer komplisert enn det vi kanskje skulle ønske det var, men der kommer apper som Bitcoin Wallet inn i bildet, som gjør at det å handla med Bitcoin blir enkelt.

Bitcoin Wallet

Bitcoin Wallet  er en kryptolommebok som er designet for Bitcoin. Det er en både trygg og enkel måte å oppbevare kryptovalutaen din og har mange gode funksjoner – der du for eksempel kan betale ved å skanne en QR-kode. Dette gjør det mulig å betale med Bitcoin ute i den virkelige verden.

Denne bruken vil bli mer utbredt i fremtiden, noe som er grunnen til at mange velger å investere i kryptovaluta nå, og det å ha Bitcoin Wallet, vil gjøre det enda enklere å bruke den kryptovalutaen man har når og hvor dette er mulig.

Smart å tenke på når du vil kjøpe kryptovaluta

Kryptovaluta er svært volatil, noe som betyr at kursen går opp med ned både ofte og med store utsving. Det kan avhenge av mange faktorer, men medier og omtale er en av de som har vist deg å ha svært stor makt. Bare se på Elon Musk og hva som skjedde med kryptomarkedet etter at han solgte sine Bitcoins.

Kryptovaluta er svært usikker investering, men det er likevel mange som gjør det fordi de har troen på den teknologien det er bygget på. Det er viktig at man vurderer sin egen risikovillighet, og hvis det passer til å kjøpe krypto, er det ikke noe i veien for at det skal kunne være en veldig bra investering for deg.

Anbefaler vi Bitcoin Wallet?

Bitcoin Wallet er en digital lommebok som både fungerer på nett og noen steder i den virkelige verden også. Noen steder tillater nemlig at man betaler ved hjelp av en QR-kode og dette fungerer med den samme teknologien som for eksempel NFC – som også driver Apple Pay og Google Pay  når du betaler med dem i butikken.

Hvis man ønsker å bruke kryptovaluta som en del av måten man betaler for ting på, er det å ha Bitcoin Wallet noe som kan anbefales. Det er en av de lommebøkene som er utviklet spesielt til Bitcoin, noe som også gjør dem til et bedre valg enn mange av de andre kryptolommebøkene.

Forrige artikkelSlik får du en gratis VPN
Neste artikkelLast ned musikk fra Amazon Music