Merge Mansion APK for Android

0
222

Merge Mansion er et uformelt spill hvor du følger en ung kvinne til landsbygda for å besøke bestemorens herskapshus. Dette stedet har blitt dårligere gjennom årene, og det er opp til deg å bruke alle tilgjengelige ressurser til å reparere feilene og få det til å skinne som det pleide.

I Merge Mansion finner du 3D-grafikk som lar deg se handlingen spille ut fra et ovenfra-og-ned-perspektiv. I denne tittelen må du ikke bare løse gåter for å matche elementer. Du må også delta i dialogene mellom jenta og bestemoren hennes for å finne ut mer om disse karakterene og deres bakhistorier.

Hvordan spille Merge Mansion                                                                          

For å låse opp gjenstander for å reparere hver krik og krok av dette herskapshuset, er alt du trenger å gjøre å slå sammen ikoner for å skape det verktøyet eller redskapet som trengs for å fikse det neste på to-do-listen. Ved å bruke dette velkjente spillet, vil du matche elementene for å låse opp flere objekter du kan bruke. Sluttmålet ditt er å bringe skjønnhet og ære tilbake til denne enorme herregården.

Merge Mansion frakter deg til eiendommen til dette storslåtte herskapshuset og utfordrer deg til å reparere alle feilene. Hovedhistorien er å finne ut hva bestemoren hennes har å avsløre om familiens eventyrlige fortid. Maddies bestemor har noe å fortelle. Dette herskapshuset er fullt av historier uhørt! Hjelp Maddie med å finne ut hva bestemoren hennes har å avsløre om familiens eventyrlige fortid.

Du kan oppdage familiehemmeligheter ved å jobbe deg videre gjennom herskapshuset og ved å delta i sesongoppdrag som dukker opp underveis i spillet. Tørk av støvet og finn nye gjenstander, slå dem sammen til nyttige verktøy og tjen overraskende skatter. Du vet aldri hva som venter bak herskapshusets neste hjørne.

Spillets mange funksjoner:

·        Oppdag: Det er en sjokkerende vri i bestemorens fortid eller et mystisk rom i Mansion-kjelleren gjø at det alltid er nye ting å se etter. Finn de skjulte områdene på herregården og avslør sannheten! Ved å delta i dialogen i spillet får du avdekket nye hemmeligheter underveis.

·        Kombiner: Kombiner det du har til mer nyttige verktøy. Kan en rusten gammel spade og en ødelagt lykt komme godt med? Det kan du vedde på. Slå sammen gjenstander og renover et hus på din spesielle måte.

·        Pynt: Vis frem dine dekorasjonstalenter. Det er din sjanse til å bli en eksteriør- og interiørdesigner.

·        Slapp av: Slapp av og nyt det morsomme spillet, selv om det er noen vriene hemmeligheter fremover.

·        Enkelt spill: Alle kan lære å spille dette enkle og intuitive spillet.

·        Velg hvor lenge du vil spille: Spill et lite minutt her og der, eller bli oppslukt av det spennende herskapshuset har å tilby. Det er mange måter å skaffe mer energi, så her kan du holde på så lenge du vil!

Mens Maddies reise inn i bestemorens mystiske fortid nettopp har begynt, er det allerede en haug med spennende oppdateringer som venter på å utvide historien. Vi garanterer at Merge Mansion fortsetter å overraske deg sammenslåing etter sammenslåing, måned etter måned.

Forrige artikkelOptiFine for Minecraft for Windows
Neste artikkelMyVidster APK for Android