Photocall.tv APK for Android

0
255
Photocall.tv APK for Android

Photocall.tv er en app designet for å la deg se online-TV gratis, og tilbyr tilgang til en rekke forskjellige kanaler på ett sted. Selv om den er rettet mot spansk TV, gir den også tilgang til hundrevis av internasjonale kanaler, som dekker en rekke forskjellige emner og temaer som enkelt kan ses fra enheten din.

Hva er Photocall.tv?

I motsetning til apper som BBC News, som henvender seg til spesifikke kanaler, eller Netflix, som kun gir det et begrenset utvalg, setter Photocall.tv sin ære i sin evne til å koble til et mangfold av globale kanaler, som Spanias Telecino og La 1, amerikanske NBC, og britiske BBC, som tilbyr et generelt internasjonalt utvalg av TV-programmer.

Hundrevis av TV-kanaler, som dekker et stort utvalg av emner og temaer TV-kanalene, er kompatible med photocall.tv. Dette inkluderer blant annet underholdning, nyheter, sport og barnefavoritter. Oppløsningskvaliteten vil variere noe mellom kanalene, men mange er tilgjengelige i full HD 1080p og du kan også justere oppløsningen og forbedre avspillingshastigheten. Photocall.tv er designet for å fungere på en rekke forskjellige skjermer, inkludert mobile enheter og smart-TVer.

Her får du radio, ikke bare TV

Her kan du få radio så vel som TV: nyheter, sport, musikk og mer kan lyttes til raskt og enkelt. I tillegg til sin ekspansive dekning av TV, gir Photocall.tv også tilgang til mange forskjellige radiostasjoner. Dette fokuserer generelt på spansk kringkasting, men inkluderer også internasjonale stasjoner. Nyhetsstasjoner, som COPE, Onda Cero og RNE, er dekket, sammen med sportssteder som Radio Marca og Radio Betis, og musikkstasjoner som Melody FM og Rock FM.

Med hundrevis av forskjellige tilbud, vil det garantert være noe her som interesserer enhver bruker. Mens den har mange rivaler innen moderne TV-streaming-apper, vil Photocall.tv være verdt å se fra alle som er interessert i å ha et bredt spekter av kanaler til rådighet. Den spanske vektleggingen kan bekymre folk som ikke snakker dette språket, men den gjenkjenner nok internasjonale kanaler til å glede ikke-spansktalende også.

Dette får du hos Photocall TV:

·        Med dette programmet får du tilgang til mer enn 1000 TV-kanaler helt gratis!

·        Direktestrømming av sportsbegivenheter og dine favoritt-TV-serier, filmer og serier – alt i én app.

·        Et enkelt og intuitivt grensesnitt som selv et barn kan forstå.

·        Også i Photocall TV er det mange forskjellige nettradiostasjoner – lytt til musikk, nyheter og underholdningsprogrammer.

Hvordan installerer jeg programmet på Android?

Først av alt må du laste ned .apk-installasjonsfilen på Android-enheten din. For å gjøre dette, finner du en nettside som tilbyr installasjon av filen. Når den er fullstendig lastet ned, må filen åpnes for å installere programmet. Trykk på varselet øverst på Android-enhetens skjerm for å åpne den. Hvis varslingen ikke var på skjermen, kan filen bli funnet på internminnet i nedlastingsmappen. Hvis systemet ber om tillatelse til å installere fra ukjente kilder, så er du nødt til å godta. Etter et par sekunder vil applikasjonen bli installert på din Android. En snarvei vises på hovedskrivebordet for å starte programmet og vips så har du lastet ned programmet på enheten din.

Forrige artikkelMyVidster APK for Android
Neste artikkelSamsung DeX for Windows