Snagit for Windows

0
568

Snagit er et program som tar skjermbilder og gjør dem enklere å redigere. Det er perfekt for å ta bilder av nettsider, dokumenter eller andre ting du trenger å vise til noen.

Hva er Snagit?

Snagit er et program som tar skjermbilder og opptak av skjermen. Det er utviklet av TechSmith og er tilgjengelig for Windows- og Mac-brukere. Programmet gjør det enkelt å ta bilder og videoer av det du ser på datamaskinen din, og deretter redigere og dele dem med andre.

Hvordan fungerer Snagit?

Snagit er et program som gjør det mulig å ta skjermbilder og lage videoopptak av aktiviteten på en datamaskin. Programmet har en rekke forskjellige verktøy som gjør det enkelt å ta profesjonelle skjermbilder og videoopptak.

Fordeler med Snagit

Med Snagit kan du enkelt ta skjermbilder og videoopptak, og redigere dem på etterkant. Dette er en veldig nyttig funksjon for å forklare ting til andre, eller for å vise frem noe som er vanskelig å forklare med ord. Du kan også bruke Snagit til å lage instruksjonsvideoer, eller for å vise frem en idé til andre.

Alternativer til Snagit

Det er mange gratis skjermopptaksprogrammer der ute, og noen av dem er faktisk ganske bra. Jeg har testet ut en del av dem, og her er mine favoritter:

  1. PicPick: Et kraftig skjermopptaksprogram med mange forskjellige funksjoner. Du kan ta opp alt fra hele skrivebordet ditt til enkeltvinduer eller områder, og det støtter også animasjoner.
  2. Greenshot: En enkel, men effektiv skjermopptaker som tar opp alt på skrivebordet ditt med et enkelt tastetrykk. Det støtter ikke animasjoner, men det er veldig brukervennlig og gratis å bruke.
  3. Screenshot Captor: Et mer avansert program som gir deg mulighet til å ta opp bilder i høy oppløsning og lage custom verktøy for å markere opp eller redigere bildene dine. Dette programmet er ikke helt gratis, men det har en prøveperiode på 30 dager.
  4. LightShot: En enkel skjermopptaksprogram som lar deg ta opp bilder av hele skrivebordet eller bare et område. Det støtter ikke animasjoner, men det er veldig brukervennlig og gratis å bruke.
  5. Snipping Tool ++: Et avansert program som gir deg mulighet til å ta opp bilder i høy oppløsning og lage custom verktøy for å markere opp eller redigere bildene dine. Dette programmet er ikke helt gratis, men det har en prøveperiode på 30 dager.

Hvordan bruke Snagit?

Snagit er et verktøy for skjermbilder og opptak. Det er enkelt å ta i bruk, og det er mange måter du kan bruke det på. Her er en kort guide til hvordan du bruker Snagit.
For å ta et skjermbilde med Snagit, bare trykk på den store greenknappen i midten av verktøylinjen. Deretter kan du flytte markøren over hvilket område av skjermen du ønsker å ta et bilde av. Når du har valgt riktig område, trykker du igjen på greenknappen, og bildet blir lagret til utklippstavlen.
Hvis du vil ta et opptak av hele skjermen eller et bestemt vindu, trykker du på den lille knappen til høyre for greenknappen. Deretter velger du enten «Skjerm» eller «Vindu» fra menyen som dukker opp. Når du har valgt riktig innstilling, trykker du igjen på knappen, og opptaket begynner.
Når du er ferdig med å ta opptaket, trykker du på stopp-knappen nederst til høyre på verktøylinjen. Deretter kan du se opptaket i forhåndsvisningsvinduet, og lagre det enten som en video eller et bilde.

Forrige artikkelLogitech G Hub for Windows
Neste artikkelRadmin VPN for Windows