Finn de beste prisene på Windows 10

0
535
Finn de beste prisene på Windows 10

Selv om de aller fleste kanskje ser på Apple som verdens ledere når det kommer til teknologi innenfor telefoner, nettbrett og dataer, er faktisk Windows 10 det styresystemet som aller flest bruker i dag – noe som betyr at det er flere som bruker Windows 10 enn noe annet styresystem der ute, inkludert Apples styresystemer. Det er mange grunner til dette, og en av dem er at Windows fortsatt er det systemet flest stoler på, fordi de var pioneren på markedet helt fra begynnelsen.

Selv om det er mange i dag som foretrekker Apple på grunn av designet deres, er det likevel mange som velger Windows, og ikke minst deres styresystemer. Og du kan klikke her hvis du vil finne de aller beste prisene på windows 10, hvis det er noe som du kunne tenke deg, som mange andre før deg. Det er mange som lurer på hvilket styresystem de skal velge, men for de som bruker Windows, ble Windows 10 løsningen på mange av de problemene de for eksempel opplevde med 8.

Husk å oppdatere styresystemet ditt

Uansett hvilket styresystem man bruker, er det viktig at man husker å holde systemet sitt oppdatert. Dette har blant annet med sikkerhet å gjøre, fordi man ofte er mer utsatt for virus og andre ting, hvis man ikke holder systemet sitt oppdatert. Hvor ofte dette skjer, er noe som varierer, men det kan være greit å holde øye med når nye utgaver kommer og om man eventuelt skal sette det på automatisk oppdatering, sånn at man slipper å gjøre noe selv.

Uansett hvilken av de to mulighetene man velger å gå for, er det smart å i hvert fall være oppmerksom på dette, sånn at man kan få mest mulig ut av det. Vi husker det oftere på mobilen, men det er viktig at vi også husker det når det kommer til både nettbrett og data også. Det gode er at når man først har installert noe, så burde man få oppdateringer løpende, sånn at man kan velge å oppdatere til de nyeste versjonene av det systemet man bruker.

Få et mer bevisst forhold til hvordan du bruker dataen din

Det å bruke både mobil, nettbrett, data og internettet i det hele tatt, er noe som de aller, aller fleste av oss ikke tenker over engang. Men det å ha et litt mer bevisst forhold til hvordan man bruker det, er faktisk bram både for sikkerheten vår på nett og ikke minst for den mentale helsen vår. For det at alt bare skjer på automatikk hele tiden, er ikke så veldig bra for oss, så det å ha et mer bevisst forhold tik ting som både sikkerhet og virus og ikke minst skjermtid, er en veldig god idé.

Begge disse tingene hjelper oss med å få den aller beste opplevelsen på nettet som vi kan få, og vil bidra til gode vaner både når vi er online og når vi er ute i de virkelige livene våre. Så husk å oppdatere styresystemet ditt og logg av dataen når du er ferdig på jobb!

Forrige artikkelSlik laster du ned innhold fra BBC iPlayer
Neste artikkelSånn kommer du som nybegynner i gang med å investere