PureVPN

0
901

PureVPN er en fascinerende VPN-tjeneste som mange nok vil la seg imponere av. Dette er grunnet tjenestens mange kreative funksjoner som man ikke ser hver dag. I tillegg til å levere en rekke kvalitetstestede standardfunksjoner i likhet med andre VPN-tjenester, finner man også unike tjenester som ikke leveres av alle tjenestens konkurrenter.

Last ned PureVPN gratis

Unike funksjoner

Man kan selvfølgelig finne alle de forventede funksjonene man er vant med fra en VPN, også inkludert hos PureVPN. Disse inkluderer skjult IP-adresse, økt sikkerhet ved surfing på nett, åpning av nettsider og tjenester som er blokkerte i enkelte land og mer. Det er dog de noe mer uvanlige tjenestene som imponerer spesielt mye når man vurderer PureVPN.

Dette er tjenester som for eksempel «Internett Kill Switch», som automatisk kobler deg fra internett om VPN-tilkoblingen din skulle kobles fra uforventet. Dette er selvfølgelig en valgfri funksjon, som kan komme til nytte for mange som er bekymret for privatliv på internett. Tjenesten tilbyr også en funksjon kalt «Split Tunneling», som lar brukere velge hvilke nettlesingsdata som skal rutes gjennom VPN-tilkoblingen, samt hvilke data som skal rutes gjennom den vanlige internett-tilkoblingen.

Flere imponerende tjenester

I tillegg til alle disse spennende nye funksjonene, tilbyr PureVPN også sine brukere tilgang til over 2000 strategisk plasserte servere over hele verden. Dette betyr at du nesten garantert alltid kan nyte en rask VPN-tilkobling, uansett hvor du er i verden. Dette er noe ikke alle VPN-tjenester kan tilby, og er et område der PureVPN imponerer. PureVPN anbefales på det sterkeste.

Forrige artikkelSpotify
Neste artikkelPanda Antivirus Free