Panda Antivirus Free

0
1292

Vi kjenner alle til farene bruk av internett kan føre med seg. Er man uheldig og tråkker feil kan man i verste fall få virus, spyware eller andre trusler på datamaskinen. Nettangrep har opp gjennom årene også blitt mer sofistikerte, noe som betyr at man trenger bedre beskyttelse når man surfer på internett.

Last ned gratis

Den beste gratisløsningen

Det finnes en rekke ulike antivirusprogrammer tilgjengelig der ute, både gratis og betalte varianter. Som regel mottar man høyere grad av beskyttelse når man betaler for et antivirusprogram, men i mange tilfeller vil det også være nok å benytte en gratisløsning, så lenge man er forsiktig med sin aktivitet på internett.

Slike løsninger finnes det mange av, men det er ikke alle som tilbyr god beskyttelse. Panda Antivirus free er en av svært få gratis antivirusprogram, som leverer sikker og pålitelig beskyttelse til brukere i sin gratisversjon. Tjenesten er også kjent for å ta få ressurser fra brukerens datamaskin, noe som betyr at du mesteparten av tiden ikke vil legge merke til at programmet er installert.

Trygg nettsurfing for alle

Panda legger fokus på at alle skal ha rett til en trygg surfeopplevelse på internett. Dette inkluderer også de som ikke har penger til å investere i et antivirusprogram. Gratisversjonen av deres antivirusprogram ble dermed produsert, og tusenvis av mennesker verden over har siden tatt det i bruk.

For de aller fleste vil det være nok å kun bruke gratisversjonen av Panda, så lenge man praktiserer trygg nettbruk. Men for de som ønsker noe mer omfattende, finnes det også betalte versjoner.

Forrige artikkelPureVPN
Neste artikkelTwitch.tv