McAfee Total Protection

0
927

McAfee Total Protection er antivirusprogrammet for massene, og er i dag installert på flere millioner datamaskiner verden over. Programvaren lover sine brukere full ubegrenset sikkerhet og trygghet ved bruk av nett, samt ved generell databruk. Har du nettopp kjøpt deg ny datamaskin, men er ikke sikker på om du har behov for et antivirusprogram, bør du lese videre her.

Sikkerhet for hele familien

McAfee Total Protection skiller seg ut i den grad at det reklameres som antivirusprogrammet for hele familien. McAfee tilbyr familiepakken som sitt mest attraktive tilbud, der man får tilgang til bruk av McAfee antivirus på hele 10 ulike enheter. Dermed kan du beskytte deg selv og hele familien din når dere surfer på nett.

McAfee tilbyr ikke kun vanlig antivirusbeskyttelse, men også flere andre attraktive tjenester inkludert i sitt produkt. Den første tjenesten vi vil nevne er deres programvare for sikker surfing på nett. Dette reklameres som en fullstendig sikkerhetspakke, som beskytter deg mot virus, phishing, spyware og andre nettbaserte trusler.

Imponerende funksjonalitet

McAfee tilbyr også en rekke andre nyttige funksjoner som en del av sin programvare, utenom de vi har nevnt så langt. Disse inkluderer blant annet såkalt «privacy protection», en applikasjon som til enhver til forsikrer seg om at dine personlige data er trygge og skjulte fra offentligheten.

I tillegg finner man som abonnent hos McAfee en VPN-tjeneste inkludert i sikkerhetspakken. Dette er en svært attraktiv ekstratjeneste for dem som ser verdi i komplett sikkerhet på nett. McAfee Total Protection lever opp til sin tittel, og leverer full beskyttelse til din datamaskin.

Forrige artikkelVyprVPN
Neste artikkelAVG Antivirus Free