Spotify

0
1305
Spotify

Spotify er på ingen måte en fremmed tjeneste for noen i vår generasjon. Nesten alle musikkelskere der ute, som ser verdi iblant annet å kunne laste ned sine favorittsanger, nyter godt av Spotify. Selv om det finnes andre liknende tjenester der ute, kan ingen måle seg med Spotify og hva denne tjenesten har oppnådd over årene.

Last ned gratis

Kongen av digital musikk

Tittelen over er ingen overdrivelse, Spotify er virkelig kongen av digitale musikktjenester i dagens marked. Spotify og grunderne bak var pionerer innen en helt ny måte å levere musikk på. Selvfølgelig var det mulig å høre på musikk digitalt også før Spotify, men det var ikke like enkelt og lett tilgjengelig.

Ville man høre på digital musikk før Spotify, måtte man enten laste ned musikken fra en potensielt usikker nettside, eller bruke nettsider som Youtube. De aller fleste kjøpte musikken sin på CD i disse tider, men etter hvert begynte man å innse hvor praktisk det var å slippe bruk av CD-plater. I denne digitale revolusjonen ble Spotify født.

Alltid tilgjengelig

En av de mest populære funksjonene Spotify tilbyr, er uten tvil muligheten til å steame eller laste ned en hvilken som helst sang fra et hvilket som helst band, og deretter ta den med deg hvor du vil. Der man før maks kunne ta med seg noen titalls sanger når man skulle ut å reise, gjorde Spotify det plutselig mulig å ta med seg hundrevis og potensielt tusenvis av sanger hvor som helst, enkelt via mobilen.

Forrige artikkelMinecraft
Neste artikkelPureVPN