Avast Premium Security

0
1123
Avast Premium Security

Avast Premium Security er et program som gir deg super beskyttelse, en rekke personvernrelaterte funksjoner og som holder datamaskinen din oppdatert og søppelfri. Det er med andre ord et program som kan være nyttig for de aller fleste som gjerne vil ha maksimal ytelse fra datamaskinen og samtidig beskytte all den informasjonen som ligger på datamaskinen.

Avast har tidligere utgitt flere forskjellige sikkerhetsprogrammer, som Avast Pro, Avast Internet Security og Avast Premier. Man skulle altså kjøpe tre forskjellige pakker, men i dag kan alle abonnenter få tilgang til alle betalte antivirusfunksjonene via ett enkelt produkt, nemlig Avast Premium Security. Siden det kunne være vanskelig å orientere seg blant de forskjellige programmene, så var det nok en god idé å samle det hele i en samlet pakke.

Avast Premium Security tilbyr et mangfold av sikkerhets-, personvern- og ytelsesrelaterte funksjoner som er laget for å holde datamaskinen din fri for skadelig programvare, beskytte din personlige informasjon og sørge for at systemet ditt fungerer problemfritt.

Download gratis

Antivirusbeskyttelse, brannmur med mer

Avast får toppkarakter på flere forskjellige områder, men utmerker seg spesielt når det kommer til å beskytte computeren mot skadelig programvare. I alle testene programmet har vært med i, har det gjennomgående vært blant de aller beste når det kommer til nettopp dette. At sanntidsskanneren bruker veldig begrenset med systemressurser er bare med på å heve vår beundring. Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg for at programmet forkorter levetiden eller får maskinen til å kjøre nevneverdig saktere.

Produktet er som forventet utstyrt med en brannmur som hjelper deg med å regulere nettverkstilgangen, og som holder oversikt over hvilke applikasjoner du har brukt og administrert. Programmet kommer med en standardkonfigurering som de aller fleste vil synes er tilstrekkelig, men du kan hele tiden selv tilpasse innstillingene etter behov hvis du ønsker det.

Programmet har også en inkludert WiFi-inspektør, en sandkasse som tester filer i et virtuelt miljø og ikke minst en falsk nettsteddetektor som forhindrer at DNS-en din blir stjålet.

Hjelper deg med å holde deg privat på nettet

Personvern er noe de aller fleste bekymrer seg om i dag, og Avasts premiumprodukt er perfekt for å sikre deg nettopp dette. Hvis du velger et standardabonnement, så får du blant annet en passordbehandler, filbeskytter, nettkamerabeskytter og beskyttelse av sensitiv informasjon. Hvis du velger å oppgradere abonnementet, så kan du også dra nytte av Avasts SecureLine VPN-tjeneste som kan anonymisere nettlesingen din og låse opp visse regionale begrensninger.

Til slutt er AntiTrack Premium-tjenesten designet for å holde din private informasjon skjult for annonsører.

Hold datamaskinen ren og oppdatert

Det er velkjent at restfiler og unødvendige programmer kan gjøre datamaskinen din langsommere.  Med Avast Premium Security kan du bli kvitt disse søppelfilene, og til og med oppdage mer programvare du aldri benytter deg av, og som gjør at datamaskinen ikke yter maksimalt, 

Beskytt flere enheter

Hvis du velger et abonnement med flere enheter, kan du beskytte deg på flere Windows-PCer eller Mac-maskiner, så vel som andre Android- og iOS-enheter. Dette kan være en god idé for familier og små grupper, og de ulike appene er tilgjengelige for alle disse plattformene. Det er ingen tvil om at Avast Premium Security er en pålitelig og funksjonell sikkerhetsløsning som kan gjøre alt fra å oppdage skadelig programvare og beskytte ditt personvern på nettet til å få fart på datamaskinen din. Det er et godt valg for brukere som ønsker mer enn bare et enkelt antivirus, og det intuitive brukergrensesnittet gjør det dessuten både intuitivt og enkelt å jobbe med.

Forrige artikkelAVG Antivirus Free
Neste artikkelMange teknologiske nyvinninger hos casinoene