Slik laster du ned Disney filmer gratis fra Disney+

0
3063

Har du et ønske å kunne laste ned filmer og serier fra strømmetjenester som Disney+? Ofte har vi gjerne lyst å se på innholdet når det passer oss best, uten å måtte være avhengig av internett eller annen nettverksforbindelse. Med Audials Movie får du nettopp denne muligheten.

Dette er en programvare som lar deg gjøre opptak av filmer, serier og annet innhold fra Disney+. Programvaren kommer med en Disney+ Recorder funksjon, slik at du kan laste ned innholdet og overføre dette til de enhetene du ønsker å se på serier og filmer fra. Dette er en enkel og lett prosess og vi skal nå fortelle deg hvordan.

1. Last ned Audials Movie 2020

Du kan enkelt laste ned Audials Movie så lenge du har en Windows PC. Det er helt kostnadsfritt å laste ned programvaren, da denne kommer med en gratis demoversjon. Etter nedlastingen er ferdig må du installere denne på maskinen din. Dette er en kort og lettvint prosess som ikke behøver å ta lang tid.

En stor fordel med Audials Move, er at du slipper å lage deg en brukerkonto eller registrere deg noen steder. Du laster simpelthen ned programvaren, installerer den og så er du klar til å starte opptakene. Det er også lett å avinstallere programvaren dersom du skulle ombestemme deg på et senere tidspunkt.

2. Finn innholdet på Disney+

Når du åpne programvaren, vil du kunne se en seksjon som heter «Video Streaming». Klikk deg inn på denne seksjonen og velg deretter alternativet «Video Recording». Audials Movie opererer automatisk, men du må fortelle programvaren hvilken strømmetjeneste du ønsker å gjøre et opptak av. Inne i den sistnevnte seksjonen vil du finne en oversikt over ulike tilgjengelige strømmetjenester. Velg Disney+ for å kunne laste ned fra denne.

Deretter må du åpne en nettleser og finne frem til innholdet du ønsker å gjøre opptak av. Det er viktig at du benytter deg av Google Chrome eller Firefox for at programvaren skal fungere skikkelig. Spill av innholdet du ønsker å laste ned, og sørg for at du velger original størrelse på innholdet. Slik vil du få det beste resultatet med høyest kvalitet. Dersom du ønsker å ha med undertekster er dette også mulig.

3. Opptak lagres automatisk på Audials Movie

Når opptaket er ferdig vil dette bli overført til din personlige Audials Movie spilleliste. Du kan selv velge hvilket format du ønsker at filen skal være i, og her har du mange valgmuligheter. Du vil alltid finne din Audials spilleliste til høyre side på skjermen din. Her får du oversikt over hvilke filer du har lastet ned.

Du kan selv velge hvor du ønsker å se på opptaket. Dette kan du gjøre direkte i Audials, men det er også mulig å flytte filen til andre enheter eller programmer på PC-en. Med Audials Movie kan du laste ned Disney+ filmer og serier helt gratis. Dette er en brukervennlig programvare som lar seg se på innhold akkurat hvor og når du ønsker det.

Ekte nostalgi – Disney Filmer

For alle som har vokst opp med Disney filmene, er det en ekte nostalgi å kunne se deres favorittfilmer tilgjengelig på Disney + igjen. Fra Disney prinsesser til Marvel og andre klassiske film karakterer, kan du nyte alt fra nostalgiske barndomsminner til moderne spenning. Les videre for å finne ut hvordan du kan få tilgang til disse fantastiske filmene! 

Hva er Disney + ?

Disney+ er en streamingtjeneste der du kan se dine favoritt Disney-filmer og -programmer. Tjenesten har et stort utvalg av klassiske og nye filmer og serier, og er tilgjengelig på flere enheter.  

Disney+ har en abonnementsplan som tilbyr medlemmer å se innholdet på alle Disney-kanaler, inkludert National Geographic og Star Wars serier. Det er også et stort utvalg av tegnefilmer, animasjonsserier og dokumentarer. 

Bibliotek for serier og filmer

Disney+ er et bibliotek for serier og filmer som har blitt elsket i årevis. De fleste barnefilmer og -seriene fra Disney, Pixar, Marvel Studios og Lucasfilm kan nå sees på Disney+. I tillegg til klassiske animerte filmer, finner du også live-action-klassikere som Mary Poppins, Jungleboken og 101 Dalmatinere. Du kan se de nyeste filmene fra Disney, Pixar, Marvel Studios og Lucasfilm først på Disney+. 

Her er alle de ulike film tilbudene

Disney+ har et bredt utvalg av forskjellige filmer, fra klassiske animasjonsfilmer til nyere live action-filmer. Her er noen av deres beste filmtilbud: 

Disney klassikere

De beste Disney-klassikerne tar oss med tilbake til en tid da eventyrene vi så på film, var like levende som de vi fant i bøkene våre. De klassiske animasjonene fra Walt Disney Studios er full av sterke historier, kjærlighet og vennskap – og ikke minst magi. Her er noen av våre favoritter: 

 • «Snøhvit og de syv dvergene» (1937) forteller historien om den unge og uskyldige Snøhvit, som må flykte fra sin onde stesøster og hennes blekkflette hatt. På sin vei møter hun syv små dverger, som tar henne inn i deres hjem og beskytter henne. Med sin vakre sang «Hele verden er et eventyr», blir denne filmen en klar favoritt blant både barn og voksne. 
 • «Pinocchio» (1940) handler om den lille trebenete marionetten Pinocchio, som drømmer om å bli et ekte barn. Han møter mange farlig e fiender underveis, men med hjelp av sin store oppfinner Gepetto og de andre figurene på veien, blir han stadig nærmere å nå målet sitt. 
 • «Dumbo» (1941) er historien om den lille elefanten Dumbo som føres gjennom mange eventyr for å finne ut at det å være annerledes er en stor styrke. Denne filmen har klare budskap om godhet, vennskap og mot.  
 • «Bambi» (1942) handler om den lille prinsessebambi, som etterhvert må lære seg å overleve alene i skogen etter at moren hans blir tatt av en jakthund. Her får vi en fin historie om hvordan et dyr kan overvinne frykt og usikkerhet for å finne sin plass i naturen. 
 • «Jungel boken» (1967) tar oss med på en fantastisk reise med Mowgli, den lille gutten som er oppvokst av dyr. Med hjelp fra sine venner Baloo, Bagheera og Shere Khan må han nå kjempe for å finne sin plass i jungelen. 

Marvel filmer

Marvel-filmene har alltid vært en stor favoritt blant barn og voksne. I mange år har de underholdt oss med sine spennende historier, sterke karakterer og fantastiske effekter. Fra den første Iron Man-filmen til Avengers: Infinity War, har Marvel skapt noen av de mest minneverdige filmopplevelsene for publikum over hele verden. 

Det er ikke bare de store actionsekvensene og superheltene som gjør Marvel-filmene så spesielle. Det er også det faktum at hver film er en del av et større helhetlig bilde, der alle historiene sammen forteller en lang og episk fortelling. Gjennom årene har vi fått se hvordan ulike karakterer utvikler seg, ofte på dramatiske og tragiske måter. Vi har sett dem møte nye utfordringer, både personlige og globale, og vi har fulgt med på hvordan deres valg påvirker fremtiden til hele verden. 

Med Infinity War nå ute, er det tydelig at Marvel har kommet langt siden starten. Vi gleder oss alle til å se hvordan historien vil utvikle seg videre, og vi ser frem til de mange nye filmene som fortsatt skal komme.  Uansett hva som skjer er vi sikre på at Marvel-filmene fortsetter å underholde oss i flere år fremover! 

Star Wars filmer

Star Wars-filmene er noen av de mest ikoniske og elskede filmene gjennom tidene. Fra den første filmen som kom ut i 1977, til den siste filmen som kom ut i 2005, har Star Wars-filmene underholdt og inspirert generasjoner over hele verden. 

I 1977 kom den første Star Wars-filmen, «A New Hope», ut og ble en umiddelbar klassiker. Filmen ble fulgt opp av to andre filmer, «The Empire Strikes Back» og «Return of the Jedi», som begge ble like populære. 20 år etter at den siste filmen i serien kom ut, ga George Lucas seg ikke med å lage nye filmer. Han ga i stedet ut tre prequel-filmer – «The Phantom Menace», «Attack of the Clones» og «Revenge of the Sith» – som alle ble mottatt med like stor entusiasme fra fansen. 

I 2015 ble det annonsert at Disney hadde kjøpt rettighetene til Star Wars-franchisen fra Lucasfilm, noe som betyr at vi kan forvente mange nye Star Wars-filmer i  årene som kommer. «The Force Awakens» fra 2015, «The Last Jedi» fra 2017 og «The Rise of Skywalker» fra 2019 er de første tre filmene i denne nye serien, og de har allerede blitt mottatt med høye skår av anmeldere og fans. 

Disney live tolkninger

Mange av oss har vokst opp med Disney-filmene, og selv om vi ikke er barn lenger så betyr de fortsatt mye for oss. Nå kan du få den samme magiske følelsen igjen, men i levende live. Flere teatre rundt om i verden har nemlig begynt å tolke Disney-klassikerene på sin egen måte. 

Fra Aladdin til Skjønnheten og Udyret, er det mange fantastiske historier å velge mellom. Og selvfølgelig så kan du ikke glemme de kjente sangene som hører til hver film. Med en live tolkning av en Disney-film får du den ultimate nostalgiopplevelsen, og kanskje blir det en ny favorittfilm for deg? 

Fra «Aladdin» til «Den Lille Havfruen» – her er noen av de mest populære live-tolkningene av Disney-klassikere: 

 1. Aladdin (1992) er en amerikansk animert eventyrfilm produsert av Walt Disney Feature Animation og utgitt av Walt Disney Pictures. Aladdins eventyr tar ham med på en reise hvor han møter magiske genier, onde troldmenn og flyvende tepper. Med litt flaks og mye kjærlighet vil det hele gå bra til slutt! 
 2. Den Lille Havfruen (1989) sin live tolkning handler om Ariel, en prinsesse som lever under havet. Hun er forelsket i en prins som bor oppe på land, og hun gjør alt for å få ham til å elske henne igjen. 
 3. Skjønnheten og Udyret (1991) handler om en ung kvinne som blir fanget av en forbannelsesprins. For å bryte forbannelsen, må han lære å elske og bli elsket. Man kan se en live tolkning av den klassiske historien som inneholder mange fantastiske sang- og dansescener. 
 4. Løvenes Konge (1994) sin live tolkning handler altså om løveungen Simba som mister sin far i en ulykke, flykter fra savannen og returnerer år senere for å ta tilbake tronen. Løvenes Konge er en vad e mest elskede Disney filmene, og en av de mest storslagne live tolkningene.  

20 century Fox filmer

Denne listen inneholder en rekke kjente og kjære filmer fra 20-årene, produsert av 20th Century Fox. Alle disse filmene har blitt en del av vår kollektive bevissthet, og de fleste av oss har sett dem på ett eller annet tidspunkt. Noen av dem er morsomme, noen er triste, men de er alle verdt å se. 

Her er fem fantastiske 20th Century Fox-filmer:

 1. The Sound of Music (1965) – en klassisk musikal om von Trapp-familien og deres opplevelser i andre verdenskrig. 
 2. The Omen (1976) – en skrekkfilm om et barn som viser seg å være Antikrist. 
 3. Alien (1979) – en science fiction-film om et monster som terroriserer et skip i rommet. 
 4. The Empire Strikes Back (1980) – den andre filmen i Star Wars-sagaen, der Luke Skywalker lærer mer om sin far, Darth Vader. 
 5. The Right Stuff (1983) – en dramatisk film om de første amerikanske astronautene som reiste ut i verdensrommet på begynnelsen av 1960-tallet. 

Blockbuster filmer

I barndommen var Disney-filmene noe vi så på TV en gang i blant, og det var alltid en stor begivenhet. Nå kan man se dem når som helst, men det er ikke det samme. For oss som vokste opp på 90-tallet er Disney-filmene en del av nostalgien. Vi husker fortsatt følelsene vi hadde når vi så Askepott eller Jungleboken for første gang. 

Mange av filmene ble raskt klassikere, og de fleste av oss har sett dem mange ganger. Men det er alltid like morsomt å se dem igjen. De fleste av oss har et spesielt forhold til en eller flere av filmene. Kanskje du liker bedre de mer actionfylte filmene som Aladdin og Løvenes Konge, eller de roligere historiene som Snehvit og James og storebror Thomas? Uansett hvilken type Disney-film du foretrekker, så er det sikkert en film fra barndommen din som gir deg nostalgi når du ser den igjen i dag. 

De største Blockbuster Disney-filmene inkluderer «Frozen», «Beauty and the Beast», «The Lion King» og «Aladdin». Disse filmene har blitt elsket av barn i generationer, og de fleste voksne kan fremdeles humøret når de hører sangene fra dem. Filmene fanger magien av eventyrene som vi elsker, og de gir oss en unik opplevelse som kun Disney kan gi.  

Andre populære Blockbuster Disney-filmer er «Toy Story», «The Little Mermaid», «Moana», «Tangled» og «Finding Nemo». Disse filmene har også blitt elsket gjennom alle år, og de forteller varme, morsomme historier som appellerer til både barn og voksne. 

Det beste Disney + Verktøyet

DVDFab Disney+ er det perfekte verktøyet for å se Disney+-filmer offline. Med denne programvaren kan du laste ned dine favorittfilmer og -serier fra Disney+, slik at du kan se dem hvor som helst, når som helst, uten internettilkobling. Programvaren støtter også flere videoformater, inkludert 4K UHD, så du kan få mest mulig ut av din Disney+-opplevelse. Det beste av alt er at DVDFab Disney+ ikke bare fungerer medDisney+, men også andre streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video og Hulu. Så hvis du leter etter det ultimate verktøyet for å se Disney+ offline, så er DVDFab Disney+ det rette verktøyet for deg. 

Groupwatch

Nostalgi er en følelse vi alle kan relatere oss til, og ingen gjør det bedre enn Disney. Med Disney+ har du nå muligheten til å se gamle klassikere som Løvenes Konge og Alice i Eventyrland sammen med vennene dine takket være Groupwatch-funksjonen. For å bruke denne funksjonen trenger du bare å logge deg inn på Disney+-kontoen din fra en nettleser, velge filmen du ønsker å se, og invitere vennene dine via e-post eller sosiale medier. Når vennene dine har bekreftet at de vil delta, kan dere begynne å se filmen samtidig – helt uten forsinkelser eller buffering!  

Pris for Disney +

Nå kan du se de klassiske Disney-filmene på Disney +. Prisen for Disney + er 79 kroner per måned, eller 792 kroner per år, og du kan betale med Visa, Mastercard eller PayPal.  

Disney + har også en gratis prøveperiode på sju dager, som tillater deg å se alle de tilgjengelige filmene og programmene helt gratis. Du må bare opprette en konto og gi inn kreditt- eller debetkortopplysninger for å få tilgang til gratisprøven. På lik linje med mange andre strømtjenester vil du og familien din eller vennegjengen din ha mulighet til å ha flere profiler under samme konto.  

Derfor kan det være lurt å se gratis

Det er mange grunner til at det kan være lurt å se gratis Disney-filmer. For det første gir det deg en sjanse til å oppleve barndommen din på nytt, og for det andre er det en fin måte å slappe av og koble av fra hverdagen. I tillegg er det ofte en god måte å bli kjent med nye filmer på, spesielt hvis du ikke er helt sikker på om du vil like dem eller ikke. 

Forrige artikkelGratisprogrammene som kan anbefales for bildebehandling
Neste artikkelBærbar datamaskin til gaming?