Slik laster du ned filmer gratis fra Disney+

0
2195

Har du et ønske å kunne laste ned filmer og serier fra strømmetjenester som Disney+? Ofte har vi gjerne lyst å se på innholdet når det passer oss best, uten å måtte være avhengig av internett eller annen nettverksforbindelse. Med Audials Movie får du nettopp denne muligheten.

Dette er en programvare som lar deg gjøre opptak av filmer, serier og annet innhold fra Disney+. Programvaren kommer med en Disney+ Recorder funksjon, slik at du kan laste ned innholdet og overføre dette til de enhetene du ønsker å se på serier og filmer fra. Dette er en enkel og lett prosess og vi skal nå fortelle deg hvordan.

1. Last ned Audials Movie 2020

Du kan enkelt laste ned Audials Movie så lenge du har en Windows PC. Det er helt kostnadsfritt å laste ned programvaren, da denne kommer med en gratis demoversjon. Etter nedlastingen er ferdig må du installere denne på maskinen din. Dette er en kort og lettvint prosess som ikke behøver å ta lang tid.

En stor fordel med Audials Move, er at du slipper å lage deg en brukerkonto eller registrere deg noen steder. Du laster simpelthen ned programvaren, installerer den og så er du klar til å starte opptakene. Det er også lett å avinstallere programvaren dersom du skulle ombestemme deg på et senere tidspunkt.

2. Finn innholdet på Disney+

Når du åpne programvaren, vil du kunne se en seksjon som heter «Video Streaming». Klikk deg inn på denne seksjonen og velg deretter alternativet «Video Recording». Audials Movie opererer automatisk, men du må fortelle programvaren hvilken strømmetjeneste du ønsker å gjøre et opptak av. Inne i den sistnevnte seksjonen vil du finne en oversikt over ulike tilgjengelige strømmetjenester. Velg Disney+ for å kunne laste ned fra denne.

Deretter må du åpne en nettleser og finne frem til innholdet du ønsker å gjøre opptak av. Det er viktig at du benytter deg av Google Chrome eller Firefox for at programvaren skal fungere skikkelig. Spill av innholdet du ønsker å laste ned, og sørg for at du velger original størrelse på innholdet. Slik vil du få det beste resultatet med høyest kvalitet. Dersom du ønsker å ha med undertekster er dette også mulig.

3. Opptak lagres automatisk på Audials Movie

Når opptaket er ferdig vil dette bli overført til din personlige Audials Movie spilleliste. Du kan selv velge hvilket format du ønsker at filen skal være i, og her har du mange valgmuligheter. Du vil alltid finne din Audials spilleliste til høyre side på skjermen din. Her får du oversikt over hvilke filer du har lastet ned.

Du kan selv velge hvor du ønsker å se på opptaket. Dette kan du gjøre direkte i Audials, men det er også mulig å flytte filen til andre enheter eller programmer på PC-en. Med Audials Movie kan du laste ned Disney+ filmer og serier helt gratis. Dette er en brukervennlig programvare som lar seg se på innhold akkurat hvor og når du ønsker det.