NordVPN

0
884

Har du noen gang vært på utkikk etter VPN, har du mest sannsynlig hørt om NordVPN. Tjenesten anses som en av de høyst respekterte på markedet. NordVPN ønsker å kunne tilby forutsigbar og trygg nettsurfing for alle sine brukere, uansett hvilke av tjenestens funksjoner man benytter seg av.

Last ned gratis

Sikker surfing

De fleste av oss er ute etter sikkerhet på nett, som første prioritet ved valg av VPN. Man ønsker gjerne en tjeneste som på en sikker og pålitelig måte kan maskere original IP-adresse, samtidig som den tilbyr beskyttelse mot inntrengere på nett. NordVPN lover å levere dette til sine brukere.

Utover dette åpner NordVPN grensene for hva som er mulig på internett. Dette gjelder spesielt for de som bor i land der enkelte nettsider og tjenester kanskje er blokkerte eller begrensede. I Norge er for eksempel utvalget på Netflix begrenset sammenliknet med i USA, mens i enkelte andre land har man ikke tilgang til Netflix i det hele tatt. Slike problemer løses ved bruk av NordVPN.

Frihet på internett

Måten NordVPN åpner opp internett for alle på, er ved å gi brukeren en ny foreløpig IP-adresse i et annet land, der nettsiden eller tjenesten man ønsker tilgang til er tilgjengelig. På denne måten kan brukere i alle land få tilgang til innhold kun tilgjengelig i enkelte land. Dette er et stort skritt mot frihet på internett.

Vi kan alle være enige i at frihet og sikkerhet er to av de viktigste verdiene i livet. NordVPN leverer frihet, sikkerhet og mer på internett.

Forrige artikkelUstream.tv
Neste artikkelUplay