Uplay

0
1006

Uplay er en av de beste plattformene der ute for spillentusiaster, mer spesifikt for spill produsert av Ubisoft. Uplay tilbyr en fantastisk nedlastbar plattform, som kan brukes av spillere verden over til å organisere alle sine favorittspill fra Ubisoft, samt kommunisere med venner mens man spiller.

Last ned gratis

Spillplattform fra en av markedets største spillprodusenter

Det er ingenting å legge skjul på at Ubisoft er en av markedets største spillprodusenter, og de har produsert flere spill enn svært mange av sine konkurrenter. Det faktum at de nå også har kommet ut med en helt egen spillplattform bekrefter dette.

En annen attraktiv funksjon tilbydd av Uplay er deres unike spilltitler, som ikke tilbys noen andre steder. Her finner man dedikerte spill som kun tilbys på Uplay, noe som i seg selv er en god grunn til å bruke plattformen. Uplay har for øvrig mange likheter med den kjente spillplattformen Steam, både i sitt grensesnitt og i sin chatfunksjon.

Imponerende spillutvalg

Utover de imponerende funksjonene allerede nevnt om Uplay, er det også verdt å legge merke til at plattformen tilbyr et svært bra spillutvalg, spesielt med tanke på at det kun er Ubisoft-titler inkludert. Plattformen tilbyr i dag over 100 unike spill for sine brukere, svært imponerende for én enkelt spillprodusent.

Plattformen tilbyr også i motsetning til mange andre en helt egen spillassistent kalt Sam. Sam kan gi brukere sine helt egne personlige spilltips og statistikker. Uplay omtaler Sam som brukerens «personlige gamingassistent», en svært god beskrivelse av verktøyet. Sam er tilgjengelig på Android og iOS.

Forrige artikkelNordVPN
Neste artikkelSteam