MyVidster APK for Android

0
252

MyVidster er et gratis videodelingsprogram for Android som lar brukere finne, bokmerke og laste ned multimediefiler fra hele nettet. Plattformen er enkel å bruke og lar brukere utforske videoer basert på popularitet eller samling. I tilfelle du vil se etter noe spesifikt, kan du enkelt gjøre det ved å bruke et nøkkelord eller hashtag. Programmet har en stor brukerbase, og det er også tilgjengelig for nedlastning på iOS- og Android-enheter.

Hva er MyVidster?

I dag er det mange nettsteder og applikasjoner som du kan bruke til å utforske, se, lagre og dele videoer. Det er grunnen til at folk flest ikke lenger kjøper eller laster ned videoer. Hver gang du liker en video, må du bokmerke eller lagre den på nettstedet der du fant den. Så effektivt holdes favorittvideoene dine adskilt på flere steder. I tilfelle du vil ha alle videoene du «liker» på ett sted, kan du laste ned MyVidster.

Android-applikasjonen lar deg søke etter videoer tilgjengelig på nettet og legge dem til i din personlige samling. Videoene du finner på plattformen kan være fra alle nettsider, inkludert YouTube, Vimeo, DailyMotion og andre videostrømmesider. I tillegg kan du bruke MyVidster til å laste ned multimediefiler til din mobile enhet eller datamaskin. Det er også et flott sted for kommende artister og influensere å vise frem arbeidet sitt, da appen lar brukere laste opp videoinnhold og få en stor fanbase. Siden programmet er en sosial delings- og bokmerkeside, kan du også bruke den til å dele blogger, artikler og annet innhold.

Enkelt design

Når du laster ned og installerer MyVidster APK på Android-enheten din, har du muligheten til å utforske appen uten å måtte registrere deg først. Appen åpner en hjemmeside som viser flest bokmerkede videoer på MyVidster. Nettsiden har en bunntekst med fem knapper, inkludert Hjem, Bruker, Søk, Innstillinger og Mer.

Hvis du går til søkesiden, kan du finne videoer ved å bruke nøkkelord, hashtags, samlingsnavn, søk eller brukernavn. Selv om du har muligheten til å se disse videoene, er den eneste måten å laste ned eller legge dem til samlingen din ved å opprette en konto på MyVidster-appen. Når du har registrert deg, kan du utforske brukerdelen som viser deg bokmerkene, samlingene, videokøen, følgelisten og nedlastingene dine.

Legg til bokmerker

Hvis du ønsker å opprette et offentlig eller privat bibliotek med favorittvideoene dine ved hjelp av MyVidster, må du logge på med e-post-ID og passord. Når du er ferdig, kan du enkelt bokmerke videoer du liker og dele dem med vennene dine. I tilfelle du er interessert i å kategorisere bokmerkene dine, kan du lage dine egne videosamlinger og legge til passende tagger, slik at andre brukere også kan finne dem.

Øk rekkevidden din

Bedrifter og enkeltpersoner kan bruke MyVidster-appen for å nå ut til flere. Det er fordi MyVidster lar brukere laste opp videoinnhold og dele det med andre brukere. I tilfelle det går viralt, vil det få et stort antall visninger. Merkevarer kan bruke plattformen til å markedsføre produkter, applikasjoner og programvare, mens enkeltpersoner kan bruke den til å øke sin innflytelse.

Forrige artikkelMerge Mansion APK for Android
Neste artikkelPhotocall.tv APK for Android