Last ned musikk fra SoundCloud

0
743

På SoundCloud kan du finne mye musikk som ikke er tilgjengelig hos andre musikktjenester. Hos SoundCloud kan nemlig hvem som helst laste opp musikk gratis. Dermed finnes det mange morsomme remixer, mash-ups og også musikk fra nye og ukjente artister på denne plattformen.

Det er jo ikke slik at man alltid har tilgang til internett når man ønsker å høre på musikk. SoundCloud kan kun spilles av i appen eller i nettleser og det er ingen mulighet for å laste ned musikken direkte i appen. Heldigvis finnes det en mulighet. Les mer her dersom du ønsker å lære hvordan du kan laste ned musikk fra SoundCloud til din enhet.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Audials Music er en programvare som enkelt lar den laste ned musikk på enheten din slik at du kan lytte til musikken når du selv ønsker. Du kan selv velge om du ønsker å laste ned gratisversjonen eller den litt mer omfattende betalte versjonen. Vi anbefaler at du laster ned den betalte versjonen dersom du vet at du ønsker å laste ned en del musikk ettersom den betalte versjonen lar deg laste ned mer musikk.

Når du har lastet ned programvaren så skal du klikke på ikonet som dukker opp på datamaskinen. Deretter vil du se et vindu og på venstre side av vinduet vil du se et alternativ som heter «music streaming». Når du klikker på dette alternativet så vil du se logoer til flere kjente musikktjenester og du skal nå klikke på SoundCloud sin logo.

Steg 2: Spill av musikken du ønsker å laste ned

Etter du har klikket på logoen til SoundCloud så skal du gå inn i nettleseren din å gå inn på soundcloud.com. Det som skjer nå, er at programvaren forstår at du er inne på samme musikktjeneste som du klikket på i programvaren tidligere. Dermed forstår Audials Music at du ønsker å laste ned musikk. Alt du trenger å gjøre nå er å spille av en sang og den vil automatisk lastes ned og lagres i programvaren.

Det er viktig at du husker å velge format før du begynner å spille av en sang. Vi anbefaler at du velger å laste ned musikken som MP3 filer, men du skal selvfølgelig få velge dette selv. Så fort du er ferdig å spille av sangen så vil musikken lagres og den er klar til avspilling.

Steg 3: Last ned musikken du har spilt av

Som sagt så lagres musikken du har spilt av i programvaren. Du kan finne alle sangene du har spilt av i hovedmenyen til programvaren. Under samme sted der du fant «music streaming» vil du også finne «playlists». Inne på «playlists» lagres alle sangene du har spilt av og du kan nå enkelt laste dem ned på datamaskinen din slik at du kan spille dem av når du vil.


Musikken lagres i en høy kvalitet slik at du skal få den beste opplevelsen av musikken. Sangene lagres også med samme navn som de originalt har hos SoundCloud slik at du enkelt kan finne dem igjen.

Forrige artikkelDisse appene og nettsidene kan gjøre hverdagen mer spennende
Neste artikkelTa opp musikk fra Apple Music