Last ned musikk fra Napster

0
694

Musikk passer perfekt de aller fleste situasjoner, men det er ikke alltid at vi har musikken tilgjengelig. For hva skal vi gjøre hvis vi sitter på flyet, hvis internettet forsvinner hjemme eller hvis man er tom for 4G? Hvordan skal man da kunne høre på sin favorittmusikk?

Heldigvis finnes det et ganske så enkelt svar på dette spørsmålet. Les mer videre dersom du ønsker en guide som forteller hvordan du kan laste ned musikk fra Napster slik at du kan høre på musikk uansett hvor du er.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Audials Music er en programvare som lar deg laste ned sanger du har gjort opptak av. På den måten kan du få alle verdens sanger tilgjengelig på din enhet og lytte til dem helt uten internett. Audials Music finnes i en gratisversjon, men dersom du ønsker å laste ned en del musikk så vil vi anbefale at du benytter deg av betaltversjonen etter som denne lar deg laste ned mer musikk.

Det første du skal gjøre når du har lastet ned programvaren er å trykk på «Music Streaming» som du finner på venstre side av skjermen når du først åpner programvaren. Deretter skal du klikke på «Format» på toppen av vinduet og velge det formatet du ønsker å laste ned musikken i. Vi anbefaler og laste ned både fulle album og enkelt sanger som MP3 filer, men det er selvfølgelig opp til deg.

Steg 2: Spill av musikken du ønsker å laste ned

Etter å ha valgt format så vil du se flere kjente musikktjenester sine logoer. Siden vi ønsker å laste ned musikk fra Napster skal du velge knappen som sier «Other Source». Deretter går du inn på Napster sin app eller nettleserversjonen og begynner å spille av de sangene du ønsker å laste ned. Du kan selv velge om du ønsker å lytte til musikken du skal laste ned eller om du ønsker å spille den av i seks ganger normal hastighet slik at nedlastningen går fortere. Dersom du ønsker å spille av musikken i et raskere tempo så velger huker du av i det lille vinduet der det står «High Speed».

Så fort du trykker play i Napster sin app eller nettleserversjon så vil sangene automatisk starte å lastes ned slik at du kan lytte til dine favorittsanger uansett hvor du befinner deg.

Steg 3: Last ned sangene du har spilt av hos Napster

Så fort en sang er ferdig med å spilles av så vil den lagres hos Audials Music. Du kan finne sangene du har lastet ned under «Playlists» som ligger på venstre side av skjermen, rett under «Music Streaming». Derfra kan du enkelt laste ned alle sangene på en gang eller laste ned en sang av gangen.

Når du laster ned sangene så vil de lagres i det formatet du valgte på starten. Sangene vil også lagres med originaltittelen og med originalt coveralbum som den har hos Napster slik at du enkelt kan finne tilbake til sangene.

Forrige artikkelLast ned musikk fra Amazon Music
Neste artikkelSlik kan du laste ned musikk fra Tidal