VyprVPN

0
1011

VyprVPN fremstår som en VPN-tjeneste for profesjonelle, som bryr seg om ekte sikkerhet på nett. Med VyprVPN finnes det ingen usikkerhet rundt kvaliteten tjenesten tilbyr. De har til og med en oversikt over alle sine serverposisjoner globalt, enkelt tilgjengelig på sin nettside. Med dette beviser VyprVPN at alle deres brukere vil være garantert tilgang til raske og private tilkoblinger, fra en imponerende mengde ulike land.

Lad ned VyprVPN gratis

Unike funksjoner

VyprVPN tilbyr enkelte veldig spennende funksjoner, som har likheter med hva konkurrerende tjenester tilbyr, men som ser ut til å være enda mer effektive og konsentrerte. Den første av disse kalles «Chameleon», og beskrives av VyprVPN som spesialdesignet for å kjempe tilbake mot sensur, for å holde internett åpent og fritt.

En annen spennende funksjonen tjenesten tilbyr kalles «VyprDNS», og er som navnet tilsier en DNS-tjeneste som tilbys ved siden av VPN-tjenesten. En DNS beskytter brukeren mot såkalte «mannen i midten»-angrep, og Vypr legger i tillegg vekt på at de ikke på noen måte lagrer DNS-logger på sine servere.

VPN også i skyen

Det som mange nok vil se som VyprVPN sin signaturfunksjon, er det de kaller «VyprVPN Cloud». Dette er enkelt forklart er en VPN-tjeneste for alle dine skylagringstjenester. Disse inkluderer blant annet Google Drive, Microsoft OneDrive, MEGASync, Dropbox og mange flere.

Mange tenker nok ikke over nødvendigheten av et ekstra sikkerhetslag, ved bruk av en skylagringstjeneste, men dette viser seg stadig mer nyttig. Ved bruk av VyprVPN Cloud slipper man å bekymre seg for om noen skulle hacke skylagringstjenesten man benytter.

Forrige artikkelTwitch.tv
Neste artikkelMcAfee Total Protection