Google Chrome

0
1034

Chrome er en nettleser som de aller fleste av oss utvilsomt har hørt om, da den raskt har utviklet seg til å bli blant verdens mest populære av sitt slag. Det finnes mange overbevisende grunner for å bytte nettleser til Chrome, og den mest overbevisende av dem er kanskje hastighet.

Last ned gratis

Hastighet og sikkerhet

Ikke bare er Chrome blant de raskeste nettleserne på markedet, den gjør det også godt når det kommer til sikkerhet. Dette er logisk, med tanke på at det er Google som står bak prosjektet. Det finnes en rekke attraktive grunner som kan tiltrekke nye brukere til Chrome, hastighet og sikkerhet er to av dem, en annen merkverdig grunn er kompatibilitet.

Er man vant med å bruke andre Google-tjenester fra før, er det rett og slett mer praktisk å bruke Chrome. Her kan man enkelt integrere sin Gmail-konto, samt Google Drive, Hangouts og andre Google-tjenester, alt under ett tak. Dette betyr at man slipper å logge inn på hver og en av tjenestene man benytter, hver gang man vil bruke dem.

Mange muligheter i en plattform

Etter Chrome har det kommet flere nye prosjekter på markedet, alle bygget på deres plattform. Chrome-nettleseren er bygget på Chromium-plattformen, og på denne plattformen har det blitt opprettet andre nettlesere og prosjekter med samme grunnarkitektur.

Dette betyr at Chrome også tilbyr muligheten til utvikling av deres plattform, slik at nye løsninger alltid kan nå markedet. Chrome er en fantastisk nettleser, bygget på en kraftfull plattform som er i stand til å støtte fremgang og utvikling.