Hulu i Norge

0
1052

Den siste tiden har mange brukt mye tid hjemme, og har med god grunn sett alt det er av norske tv serier, og filmer på Netflix. Mange norske strømmetjenester har et begrenset antall, og ofte finnes ikke de filmene man gjerne vil se. Nå er det heldigvis mulig å utvide filmbiblioteket slik at du har underholdning i lang tid fremover.

Hulu

Hulu er en amerikansk strømmetjeneste som er svært populær. Her kan man se programmer fra mer en 60 tv-kanaler, blant annet HBO, Max og Starz. Hulu eies av Disney og hadde over 28 millioner brukere i slutten av 2019. Ettersom det eies av Disney, får du både Disney+ og ESPN+ med som en pakkeløsning om du kjøper abonnementet til Hulu for 5,99 amerikanske dollar i måneden.

Dette er med andre ord en stor samling av de største kanalene og tilhørende programmer og serier. Dette er for deg som elsker å strømme tv online og liker en god og hyggelig seriekveld. Men det er en ulempe. Hulu er beregnet for amerikanske seere, og du må befinne deg i USA om du vil benytte deg av tjenesten. Heldigvis finnes det en mulighet! Du kan laste ned et VPN-program til din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett og få se Hulu i Norge.

Hva er en VPN?

VPN står for Virtual Privat Network, og er et program som gir deg tilgang til tjenester, og lar deg surfe trygt på nett. En VPN skjuler nemlig informasjon fra deg og din server, slik at ingen kan se din IP-adressen. Dette gjør at nettlesere og websider ikke kan finne informasjon om deg, og du ferder sånn sett trygt og sikkert på internett.

I tillegg kan et VPN-program fungere som en tunell eller portal til mere innhold. Dersom du bruker VPN og skjuler IP adressen din, kan ikke nettleseren du er på spore hvor i verden du befinner deg. Dette gjør at du kan få tilgang til for eksempel Hulu, eller andre strømmetjenester som ikke tilbys i Norge. Noen strømmetjenester har også et utvidet film- og seriebibliotek i de amerikanske abonnementene.

Hvordan laste ned en VPN?

Du kan raskt og enkelt laste ned et VPN-program til din datamaskin, ved å søke og finne din ønskede VPN utbyder. Hvis du er usikker på hvilken du skal velge, kan du lese en VPN test og finne den som passer deg. De beste VPN skal man ofte betale for, men det finnes også gode gratisvarianter. Her er det mulig å støte på noe reklame innimellom, men det er et godt tilbud dersom du ønsker å spare penger. Flere av utbyderne tilbyr også apper som kan lastes ned til smarttelefonen eller nettbrettet.

Når den er lastet ned kan du velge den serveren du ønsker å strømme fra, for eksempel USA om du ønsker å se på Hulu. Deretter starter du nettleseren, og vipps så har du tilgang til uendelig med innhold. Nå kan du strømme filmer og serier i timevis, og aldri bekymre deg for å ha for lite innhold.

Forrige artikkelSpill nettcasino gratis
Neste artikkelProgramvare som gjør hverdagen litt lettere