SopCast for Windows

0
259

SopCast er en populær programvare som lar deg streame live TV og andre media på Windows-plattformen. Programvaren er gratis å laste ned og enkel å bruke. Den er spesielt populær blant fotballfans som ønsker å se kampene sine live på datamaskinen.

Stream TV fra hele verden

En av de store fordelene med SopCast er at den lar deg streame live TV-kanaler fra hele verden. Dette betyr at du kan se TV-kanaler fra land som USA, Storbritannia, Kina og India, bare for å nevne noen få. Programvaren har også en stor samling av sportskanaler, slik at du kan se favorittsportene dine live på datamaskinen.

Brukervennlig teknologi

SopCast bruker en unik teknologi som heter P2P (peer-to-peer) streaming. Dette betyr at du ikke er avhengig av en sentral server for å strømme media. I stedet laster du ned små deler av media fra andre SopCast-brukere som ser den samme kanalen. Dette betyr at jo flere brukere som ser en kanal, jo bedre blir kvaliteten på strømmen.

SopCast er også enkel å bruke. Når du har lastet ned og installert programvaren, kan du søke etter kanaler du vil se. Programvaren har også en funksjon for å sortere kanalene etter kategori, slik at det er enkelt å finne det du leter etter. Når du har funnet kanalen du vil se, kan du klikke på den og starte strømmen umiddelbart.

En annen fordel med SopCast er at programvaren støtter flere formater for medieavspilling. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å ha riktig programvare installert for å se en bestemt kanal. SopCast støtter de fleste populære videoformater, inkludert WMV, AVI, RMVB og MP4.

I tillegg har SopCast har også en innebygd chat-funksjon, slik at du kan kommunisere med andre brukere som ser den samme kanalen som deg. Dette kan være spesielt nyttig hvis du ser en live sportsbegivenhet og ønsker å diskutere hendelsene med andre fans som ser på samtidig som deg.

Gratis programvare

Det er også verdt å nevne at SopCast er en gratis programvare. Dette betyr at du ikke trenger å betale for å bruke programvaren eller for å se kanalene den tilbyr. Programvaren har heller ikke irriterende annonser eller popup-vinduer, slik at du kan se TV og sport i fred.

Til tross for alle fordelene, er det verdt å merke seg at SopCast kan være litt ustabil til tider. Dette kan skyldes at strømmen kommer fra andre brukere, og at kvaliteten på strømmen deres kan variere. Dette er dog noe man kan overse, med tanke på de mange fordelene som kommer med programvaren.

Strøm det du ønsker

SopCast er med andre ord en programvare som passer ypperlig for deg som ønsker å streame TV og andre medier fra hele verden til din enhet. Det passer ypperlig dersom strømmetjenestene du abonnerer på ikke viser det du gjerne vil se. Dette er særlig relevant om du er glad i å se på serier, filmer eller sportskamper som kun sendes i andre land, da man ikke alltid kan se disse i Norge.

Forrige artikkeliVCam for Windows
Neste artikkelX-Mouse Button Control for Windows