Bitdefender Antivirus

0
946
Bitdefender Antivirus

Dersom du er på jakt etter økt beskyttelse av din PC, bør du forsøke Bitdefender Antivirus. Dette antivirusprogrammet er i bruk på over 500 millioner PCer og enheter på verdensbasis. Dette er derfor et antivirusprogram som allerede har blitt testet av andre før deg. Dette er derfor et antivirusprogram som du kan stole på.

Bitdefender er allerede kjent for å tilby solide sikkerhetsløsninger til databrukere over hele verden. Her får du derfor en sikkerhetsskanning av PCen din som gjør at du trygt kan benytte deg av nettjenester i hverdagen. Din PC og bærbare enheter vil fungere uten at du trenger å bekymre deg for virus.

Raskt antivirus beskyttelse

Ved bruk av Bitdefender Antivirus vil du få tilgang til et raskt antivirus programvare. Denne aktøren tilbyr flere versjoner av antivirus programmer. Hvis du ønsker å forske programvaren uten forpliktelser, kan du laste ned en gratisversjon til både Mac, PC og Android. Du installerer programvaren på få sekunder.

Det anbefales at du benytter deg av denne programvaren om du er en fan av dataspill. Det er også en fordel å bruke antivirusprogrammer, når du holder på med videoredigering. Enkelte applikasjoner kan kreve flere ressurser fra PCen. I slike tilfeller vil Bitdefender Antivirus bidra til at maskinen jobber raskere.

Innovativ teknologi

Når du benytter deg av Bitdefender antivirus får du tilgang til en innovativ teknologi, som forhindrer moderne internettrusler. Denne programvaren bruker en atferdsteknologi for å overvåke de aktive appene dine. Om Bitdefender oppdager mistenkelig aktivitet, vil programvaren handle med en gang.

Denne teknologien omfatter også jevnlig virusskanning av PCen din. Dersom den oppdager en skadelig programvare, vil denne bli fjernet med en gang. I slike tilfeller kraftige motorer for å finne og fjerne uønsket programvare. Dette gjelder blant annet trojaner og virus som ofte kan finne veien inn til datamaskinen din.

Beskytter din PC

Bitdefender antivirus beskytter din PC og andre enheter mot ønskede trusler på internett. Den går forsiktig frem for å forsvare datamaskinen din mot trusler på internett. Dette er derfor et utmerket verktøy til både bedrifter og privatperson, som bruker mye internett. Her får du også en effektiv passordbeskyttelse.

Dersom du er en fan av Gaming, bør du også vurdere å benytte deg av dette antivirusprogrammet. Her trenger du ikke å bruke tid på tidkrevende skanning prosesser. Du vil heller ikke oppleve popup-vinduer som plutselig dukker opp på skjermen. Du vil få en advarsel om du ved et uhell besøker en usikker nettside.

Unngå internettsvindel

Bitdefender Antivirus benytter seg også av en anti-svindel funksjon. Denne beskytter dine nettvaner mot å havne på svindel nettsider. Dette ved bruk av et effektivt filtreringssystem som filtrere bort uønsket oppførsel på nett. Dette bidrar til at dine personlige opplysninger ikke kommer på avveie på nett.

Bitdefender Antivirus kommer i tre ulike prisklasser. Prisen bestemmes ut fra hvor mange funksjoner som er ønskelig i pakken. Du kommer langt med å laste ned gratisutgaven. Her får du tilgang til blant annet beskyttelse mot virus og andre trusler på nett, som svindel og spill profiler.

Forrige artikkelBitdefender Total Security
Neste artikkelBitDefender Internet Security