BitDefender Internet Security

0
992

Bitdefender Internet Security er en anerkjent programvare, som er installert på utallige datamaskiner på verdensbasis. Dette er en programvare som effektivt skal beskytte deg mot trusler på internett. I denne sikkerhetspakken får du blant annet tilgang til en personvern brannmur, beskyttelse av webcamera og en sikker VPN-tjeneste.

Dette er derfor en av de mest innholdsrike sikkerhetspakkene, som er tilgjengelig i dagens marked. Her får du en programvare som effektivt beskytter deg mot trusler, i forbindelse med daglig bruk av internett. Du unngår på denne måten uønsket inntrengning i din nettverkstrafikk. Du kan derfor surfe sikkert ved bruk av din private PC.

Beskytter mot internettrusler

Bitdefender Internett Security er en av de beste sikkerhetsløsningene, til bruk mot internettrusler i dag. Her oppnår du effektivt en beskyttelse mot data og nettverkstrusler på nett. Eventuelle angrep mot dine nettvaner blir raskt forhindret. Mistenkelige aktiviteter blir analysert med en gang, slik at du unngår skader på maskinen.

Denne programvaren beskytter og overvåker, de appene som du benytter i hverdagen. I tillegg beskytter de verdifull data som bilder, dokumenter, musikk og videoer. Bitdefender Internet Security skanner PCen din for utdaterte og sårbare programvarer. Du får også tilgang til en effektiv beskyttelse mot internettsvindel.

Forebygger nettangrep

Bitdefender Internet Security forsvarer datamaskinen din mot nettangrep. Dette gjøres ved å kontinuerlig skanne datamaskinen for uønsket nettadferd. Denne programvaren holder øye med internettrusler, virus og trojaner. For at du skal oppnå den beste nettbeskyttelsen, angriper programvaren truslene før de blir en realitet.

Dette gjøres ved å analysere mistenkelige aktiviteter i datanettverket. I tillegg overvåkes de mange appene som har blitt lastet ned på PCen din. Du kan skanne maskinen for sikkerhetshull og andre svakheter. Ved bruk av en filtreringsteknologi vil programvaren varsle deg om du er på vei inn på en skadelig nettside.

Unngå svindel på nett

Svindel er en stadig økende del av trusselbildet på nett. Det er derfor viktig å være oppmerksom på eventuelle trusler på internett, som kan forekomme. Bitdefender tilbyr en programvare som effektivt beskytter deg mot svindel på nett. Dette ved å blokkere nettsteder som virker pålitelige, men som i realiteten ikke er sikre.

Dette kan være nettsider som har blitt konstruert for å kunne stjele personlige data, som kredittkortnumre og passord. Den avanserte filtreringstjenesten vil advare deg om det oppdages nettsider som forsøker å svindle deg. I tillegg filtrerer programvaren uønskede e-poster, som eksempelvis spam.

Beskytter din personlige identitet

Den anerkjente programvaren Bitdefender Security sikrer din personlige informasjon fra uvedkommende. Du slipper derfor å bekymre deg for at personlige opplysninger ikke er sikkert på nett. Ved bruk av denne programvaren vil det ikke bli mulig å spore dataene dine på nett. Du legger derfor igjen noen synlige spor etter nettsurfing.

Du kan også benytte deg av en Microphone Monitor tjeneste, som passer på at ingen har tilgang til mikrofon på PCen. En Webcam Protection sikrer at ingen får tilgang til webkameraet ditt. Du kan også shoppe trygt på nett med sikker nettbetaling. Bitdefender Security sikrer at du kan bruke PCen din, og andre enheter trygt på nett.

Forrige artikkelBitdefender Antivirus
Neste artikkelAvast Cleanup