Steam

0
1547
Steam

Her vil vi ta en liten gjennomgang av spillplattformen Steam, som i dag utvilsomt regjerer som den største spillplattformen av dem alle. Steam har eksistert i mange år, og har siden sin unnfangelse fremstilt seg som en plattform der alle spillentusiaster og deres venner kan samles på ett sted.

Last ned gratis

Alt i en plattform

For å ha mulighet til å nå de aller fleste spillentusiaster der ute, måtte Steam tilby tilgang til flere spill enn noen andre konkurrenter, enkelt tilgjengelig på sin plattform. I tillegg måtte de inkludere en kommunikasjonsfunksjon i plattformen, slik at spillere verden over kunne kommunisere og spille samtidig. Alt dette og mer har Steam i dag oppnådd.

Steam var og er en revolusjon i spillverden, da plattformen var av de første på markedet som begynte å levere en såkalt «alt-i-ett» spillopplevelse. Plutselig måtte ikke spillere lenger lete rundt på internett for å finne sine favorittspill, og kjøp av spill på CD ble sakte, men sikkert unødvendig. Steam tilbydde nemlig de samme spillene enkelt tilgjengelig for nedlasting via sin plattform, uten bruk av CD.

En spillrevolusjon

Uansett hvordan man vrir og vender på det er Steam en pioner i spillindustrien. De har tross alt gjenoppfunnet hvordan spillindustrien lanserer spill, samt gjort det mye enklere for millioner av mennesker å spille sine favorittspill med venner og andre spillentusiaster.

Før Steam fantes det ikke noen åpenbar måte for spillentusiaster å møtes på. Steam så denne mangelen i markedet og kapitaliserte på den, og som resultat har de i dag utviklet et mesterverk av en plattform for spillinteresserte.

Forrige artikkelUplay
Neste artikkelGeForce Experience