Ta vare på mobilen – velg riktig iPhone 11 deksel

0
220

Det er ingen tvil om at iPhone 11 tar seg godt ut med sitt slanke og moderne design. Men, for å holde telefonen i topp stand nytter det ikke å bare putte telefonen i baklomma og håpe på at alt går bra. I en travel hverdag er det nesten uunngåelig at din mobil blir utsatt for noen form for fall, riper eller smuss. Derfor er det viktig at du velger riktig deksel til din iPhone 11. Med et godt deksel kan du holde din iPhone 11 så god som ny og bidra til at den tar seg godt ut i lang tid fremover.

Hold fast!

Designet på smarttelefoner i dag kjennetegnes av store skjermer, blanke baksider og få til ingen knapper. Her er iPhone 11 intet unntak, med sin skjerm på 6,1 tommer og en kropp helt laget av glass. Det er lett å bli begeistret for denne minimalistiske og lekre stilen, men de fleste av oss har vel opplevd at det kan være lett for at smarttelefonen glipper ut av hånden hvis man er uforsiktig. Med et deksel på din iPhone 11 gir du ikke bare mobilen bedre beskyttelse, men også bedre grep. Uansett hvilket materiale du velger på ditt deksel vil telefonen ligge stødigere i hånden.

Ingen kompromisser

Deksel er ikke et kompromiss på utseende. I dag er markedet av ulike typer iPhone deksel stort og bredt, med noe for enhver smak. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye det er å velge mellom og du er nærmest garantert å finne et deksel som appellerer til din estetikk. Lær er et spesielt populært valg hos dem som er opptatt av et klassisk utseende på sin iPhone 11. Til jobbtelefonen kan du for eksempel velge et svart læretui med lomme til å legge i visittkort. Fordelen med lær er at det ikke bare ser bra ut, det er også et veldig holdbart materiale som lett kan lett rengjøres med en fuktig klut.

Dette må du tenke på

Når du skal velge riktig deksel til din iPhone 11 er det et par ting som er ekstra viktig å ha i bakhodet:

  • Pass på at dekselet du har valgt deg ut er riktig for nettopp din enhet. De fleste deksel kommer i ulike størrelser til ulike mobiltelefoner.
  • Velg et materiale som passer til ditt bruk. Tenk både på estetikk og funksjon.
  • Ta deg god tid. Med så mange alternativer som finnes i dag er det verdt å bruke litt ekstra tid på å orientere seg om de ulike tilbudene. Det første er ikke alltid det beste!

Hvilket deksel passer til ditt bruk?

Med rett deksel til din iPhone 11 kan du gi din mobiltelefon mer enn bare beskyttelse. Et deksel kan også gi din mobiltelefon økt funksjonalitet. Noen etuier er for eksempel laget slik at de kan holde mobilen stående. Da kan du sette den ned og se på film uten å trenge å holde telefonen. Hvis du er glad i friluftsliv kan du se etter et ekstra robust deksel, eller kanskje et med innbygde lademuligheter. Med en powerbank i mobildekselet kan du gå tur i timevis, trygg på at du alltid kan kontakte omverden ved behov. Har du små barn som får lov til å spille på telefonen fra tid til annen er det kanskje ekstra lurt å se etter et deksel som beskytter mot vann og søl. Det er mange ulike muligheter å velge mellom!

Men jeg mister jo aldri mobilen ….

Noen tenker kanskje at de aldri mister mobilen i bakken og at et deksel derfor er unødvendig. Men, deksel er ikke bare til for de uheldige. Som de fleste andre smarttelefoner har iPhone 11 en åpning nederst hvor man setter inn ladeporten eller kobler til ørepropper. Her er det lett for at det samler seg støv og smuss som kan påvirke funksjonen til din iPhone 11. Hvis det samler seg opp smuss over lengre tid kan du oppleve at din iPhone ikke lenger vil lade som normalt. Nettopp for å forhindre dette er det viktig å finne et godt iPhone 11 deksel, selv om du er skråsikker på at du aldri kommer til å miste telefonen i bakken.  

Deksel er for alle

Med andre ord, et deksel er for alle. For alle som er opptatt av design og utseende på sin mobil, for alle som vet at uhellet kan være ute og vil beskytte sin iPhone 11 mot knall og fall og for alle som vil at mobilen skal holde seg god som ny.

Forrige artikkelHva er egentlig EmuOS for Windows
Neste artikkeliVCam for Windows