iVCam for Windows

0
267

iVCam er en programvare for Windows som gjør det mulig å bruke smarttelefonen som et webkamera. Dette programmet har blitt stadig mer populært i den siste tiden, og det er lett å se hvorfor.

Bruk mobilen som et webkamera

Ved hjelp av iVCam kan du enkelt bruke din iPhone eller Android-telefon som et webkamera til datamaskinen din. Programmet er veldig enkelt å bruke og har flere funksjoner som gjør det til et utmerket valg for de som ønsker å ha et praktisk webkamera. Dette er særlig lurt dersom du ofte har videomøter og konferanser, noe det har blitt mer og mer av den siste tiden.

Videosamtaler i den digitale alderen

Videosamtaler blir brukt mer og mer, og det er kanskje ikke så rart? Til tross for at vi har hatt tilgang til videosamtaler helt siden 1980-tallet, så er det først i de siste årene at det har blitt normalisert. Det ble relevant for mange å sette seg inn i en rekke programmer tilknyttet videosamtaler under pandemien, der det ikke var mulig å holde fysiske møter. Dette åpnet opp for en helt ny verden, der vi kan minske tid brukt på reise og “smalltalk”.

Smarte funksjoner

En av de viktigste funksjonene til iVCam er muligheten til å sende video i HD-kvalitet. Dette er en viktig og smart funksjon for de som bruker webkameraet til videokonferanser og lignende aktiviteter. Programmet støtter også bruken av videokonferanseprogrammer, som Zoom, Microsoft Teams, Skype, og mange flere. IVCam gjør det også enkelt å justere innstillinger som lysstyrke, kontrast og fokus, slik at du kan justere bildet etter dine preferanser.

En annen viktig funksjon i iVCam er muligheten til å endre kameraets vinkel. Du kan enkelt rotere telefonen for å få den perfekte vinkelen, og iVCam vil automatisk justere bildet slik at det ser bra ut. Dette gjør det enklere å finne den beste vinkelen for videoopptak eller videokonferanser.

Innebygd mikrofon

iVCam gir deg i tillegg muligheten til å bruke telefonens mikrofon som en lydkilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat mikrofon for å ha god lyd på videoopptak eller videokonferanser. Du kan enkelt velge lydkilden i iVCam-programmet, og lyden vil automatisk bli overført til datamaskinen din.

Et brukervennlig program

iVCam er veldig enkelt å installere og bruke, og det tar kort tid å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å laste ned iVCam-programmet på datamaskinen din og iVCam-appen på telefonen din. Deretter kan du enkelt koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av Wi-Fi eller USB-kabel.

iVCam krever dog en en viss mengde båndbredde for å overføre video i HD-kvalitet. Dette kan være et problem for de med en svak internettforbindelse eller med en telefon med lav kapasitet. Imidlertid vil de fleste brukere ikke oppleve noen problemer med båndbredde når de bruker programmet.

En programvare som iVCam for Windows passer ypperlig når du ønsker å gjøre videomøter bedre og mer effektive. Det er enkelt å sette opp, og sikrer deg god lyd, bilde og vinkel når du strømmer møtet.

Forrige artikkelTa vare på mobilen – velg riktig iPhone 11 deksel
Neste artikkelSopCast for Windows