Slik tar du opp gratis film fra Netflix

0
1143
Slik tar du opp gratis film fra Netflix

Ønsker du å kunne se på dine favorittserier og filmer når og hvor som helst? Mange benytter seg daglig av strømmetjenester som Netflix til å se på innhold. Men en stor ulempe med Netflix er at du nødt å ha en internettforbindelse eller dekning for å kunne strømme. Dersom du har en ustabil nettverksforbindelse, vil dette føre til avbrudd i strømming. Hvis du opplever dette, kan det være smart å heller ta opp filmene og seriene gratis.

Med Audials Movie får du tilgang til et verktøy som kalles for Netflix Recorder. Dette vil tillate deg å gjøre opptak av de filmene og seriene du ønsker å se på Netflix. Opptaket vil bli lastet ned til maskinen din, hvor du kan velge å enten overføre filen til en annen enheten eller se direkte på maskinen. Nå slipper du å bekymre deg for å dekning for å kunne se på Netflix.

Det er enkelt å installere Audials Movie, og vi skal nå fortelle deg hvordan du kan gjøre dette ved hjelp av tre enkle steg. Så lenge du har en Windows PC kan du gjøre dette på få minutter. Programvaren er helt kostnadsfritt så lenge du laster ned demo versjonen.

1. Last ned Netflix Recorder på Audials Movie

For å få tilgang til Netflix Recorder, må du først laste ned programvaren Audials Movie. Her vil få tilgang til verktøyet. Programvaren er kompatibel med alle Windows maskiner, og det er lett å avinstallere applikasjonen om du skulle ønske dette senere. Du behøver verken å registrere deg eller opprette en bruker for å laste ned Audials Movie.

Når du har lastet ned og installert programvaren, kan du åpne applikasjonen på maskinen din. Gå deretter til seksjonen som heter «Video Streaming». Her vil få en detaljert liste over hvilke strømmetjenester det er mulig å gjøre opptak fra. Netflix er selvfølgelig en av disse, og dette er et populært valg for mange av brukerne. Trykk på Netflix-knappen for å laste ned herfra.

2. Åpne Netflix

I «Video Streaming»-seksjonen vil du også kunne velge hvilke type format du ønsker at opptaket skal bli lastet ned i. Dette kan for eksempel være en MP4 dersom du ønsker det. Når dette er valgt åpner du nettleseren din og går til Netflix. Det er viktig at du benytter deg av Google Chrome eller Firefox, da disse er kompatible med programvaren.

Finn deretter filmen eller serien du ønsker å gjøre et opptak av, og start avspillingen. Ettersom du allerede har valgt Netflix i «Video Streaming», vil programvaren kunne starte opptaket automatisk. Skulle du ha behov for undertekster kan dette også inkluderes. Da må du huske å skru disse på slik at de blir med i opptaket.

3. Audials Movie laster ned automatisk

Når opptaket er ferdig, vil filen automatisk bli overført til din Audials spilleliste. Her kan du velge å overføre filen til en annen enhet, eller se på opptaket direkte i Audials. Med denne programvaren vil du nå kunne gjøre opptak fra Netflix helt gratis, og du har muligheten til å se filmer og serier når og hvor du vil.

Forrige artikkelSlik laster du ned gratis musikk fra Spotify
Neste artikkelSlik får du film gratis fra Hulu