Disse appene og nettsidene kan gjøre hverdagen mer spennende

0
510

Nå som høsten nærmer seg og hverdagen kryper inn på oss igjen så kan det være greit å noe lett underholdning som kan gjøre hverdagen litt mer spennende. Vi er mange som trenger et lite avbrekk etter jobb og skole og det kan derfor være supert å ha noen gode tips liggende.

I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til apper og nettsider du kan besøke som forhåpentligvis kan gi deg dette lille avbrekket. Forhåpentligvis har vi klart å finne noe som passer for alle.

Strømmetjenester og podcaster

Det er ingen hemmelighet at strømmetjenester absolutt kan dekke behovet for å slappe av litt etter jobb eller skole. Enten du benytter deg av TV2 Play, Disney + eller Netflix kan det absolutt være både serier og filmer som kan gjøre hverdagen litt mer spennende. Ønsker du litt drama og kjærlighet bør du sjekke ut Love Island UK på TV2 Play. Tenker du at en mørk og spennende serie er bedre for deg så ta en titt på How to Get Away with Murder på Netflix. Dersom du ønsker å se spillversjonene av de animerte Disney-filmene, så finner du disse på Disney +.

Dersom du føler deg litt ferdig med serie og film, eller kanskje vil du bare høre på noe mens du gjør noe annet? Da er podcaster toppen for deg. Du kan finne podcaster på Apple Music, Spotify eller i podcast-appen som finnes på din Apple-enhet. Ønsker du å lære mer om saker som har vært i nyhetsbildet de siste tiårene, da bør du høre på podcasten Hele Historien. Tenker du at litt lett humor og «gutta stemning» passer bedre, så anbefaler vi at du hører på en episode av Karakter fra NRK P3.

Lær deg noe nytt eller ta en titt på nyhetsbildet

Som nevnt kan du høre på podcasten Hele Historien dersom du ønsker å lære mer om historier som tidligere har vært mye i media. For deg som ikke alltid klarer å være like oppdatert på nyhetsbildet så kan kanskje det bli din måte å slappe av etter jobb. Skaff deg et av de billigste mobilabonnement fra for eksempel Telenor å få med VG+ på kjøpet. Du kan selvfølgelig også skaffe deg VG+ uten å bytte mobilabonnement, men muligheten er der. Kanskje kan du endelig delta i samtalene rundt middagsbordet.

Du kan også benytte tid etter jobb eller skole på å lære deg noe nytt. Det trenger ikke å være noe komplisert, men kanskje kan det bli noe som gjør at du klarer å slappe av litt. Dette kan være en kreativ aktivitet som maling, å perle, strikking eller tegning. Da kan du også høre på en podcast eller litt musikk i bakgrunnen så slår du to fluer i en smekk. Du kan enkel finne guider til disse kreative aktivitetene på Pinterest, YouTube eller ved å google deg frem til en oppskrift eller to. Kanskje finner du endelig en aktivitet som kan gjøre at du får litt ro i sjela.

Forrige artikkelSlik kan du laste ned musikk fra Tidal
Neste artikkelLast ned musikk fra SoundCloud