Bitdefender Antivirus til Mac

0
1588

Bitdefender er en effektiv og gratis antivirusløsning som alltid beskytter datamaskinen mot farlig og usikker programvare uten kompliserte brukerkonfigurasjoner.

Et effektivt og uanselig antivirusprogram

Etter at du har installert Bitdefender Antivirus Free Edition, får du et program som arbeider effektivt og uanselig i bakgrunnen på maskinen din. Du legger først merke til programmet når det oppdager mistenkelig aktivitet på datamaskinen din, noe som selvfølgelig er ideelt hvis du gjerne vil ha et antivirusprogram som takler problemene på egen hånd uten å kreve komplisert konfigurering fra din side.

Enkel installasjon

Selve installeringen foregår raskt og enkelt, og programmet tilbyr å kjøre en innledende skanning på datamaskinen ved oppstart. Her vil programmet vurdere den aktuelle situasjonen omkring farlig og usikker programvare på datamaskinen din. Dette er noe du også kan gjøre etter behov, men ellers forhindrer programmet virus og andre trusler fra å infiltrere maskinen ved å bruke en beskyttelse i sanntid med optimerte innstillinger.

Brukervennlig brukergrensesnitt og kontroll med ett klikk

Brukergrensesnittet består av en liten firkant som viser gjeldende beskyttelsesstatus, og lar brukere deaktivere virusskjoldet og autoskanninger med ett klikk.

Eventuelle identifiserte trusler sendes automatisk i karantene der brukere kan undersøke dem nærmere, og velge om filene skal beholdes eller slettes.

Konklusjon

Programmet er effektivt og forstyrrer ikke brukerens normale aktiviteter på datamaskinen, og kjører dessuten på en liten mengde CPU og RAM. Skanningene foregår raskt og gir veldig gode resultater når det gjelder å spore farlig programvare.

Bitdefender Antivirus Free Edition er kort sagt et enkelt og effektivt antivirusprogram, og de som gjerne vil ha flere tilleggsfunksjoner kan enkelt oppgradere programmet til de andre versjonene. Men for den alminnelige brukeren, er dette helt klart et program som sørger for at du alltid er beskyttet.

Forrige artikkelEt utvalg av de aller beste plattformene for spill som du kan prøve ut helt gratis
Neste artikkelMalwarebytes