Bitdefender Total Security

0
806
Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security er et produkt som skal bidra til beskyttelse av din PC og andre enheter. Dette er en anerkjent programvare som skal ivareta sikkerheten og ytelsene til din PC. Du beskytter din PC mot skadelige programvarer, uten at det går utover hastigheten. Her får du en tjeneste som sikrer PCen mot ukjente trusler på internett.

Denne programvaren tilbyr innovative teknologier som skal beskytte PCen mot angrep. Ved bruk av Bitdefener Total Security holdes filene dine trygt lagret. Her får du også tilgang til et effektivt personvern i forbindelse med nettsurfing. Dette er egenskaper som gjør det lettere å forholde seg til en trygg hverdag.

Beskytter dine enheter

Bitdefender Total Security gir en utmerket beskyttelse av din PC og andre enheter, som du bruker i hverdagen. Her får du en effektiv flerlags beskyttelse som beskytter mot eksisterende og nye trusler. Programvaren beskytter mot skadelige programvarer som er aktive i dag. Du slipper derfor å uroe deg for virus, trusler og trojaner.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for at du besøker skadelige nettsider. Dette da programvaren benytter seg av en web-filtreringsteknologi. Total Security blokkerer alle lenker som kan være skadelig for maskinen. Et avansert filtreringssystem advarer deg når du besøker nettsider, som kanskje svindler deg.

Unngå skadelige programvarer

Bitdefender Total Security reagerer med en gang på skadelige programvarer. Dette uten å hindre datamaskinens totale ytelse. Du får derfor en PC som gir maksimal ytelse, når du bruker den i hverdagen. Du slipper å være redd for at du skal oppdage virus på PCen. Bitdefender Autopilot har blitt designet for å fungere som en sikkerhetsrådgiver.

Denne funksjonen kan be deg om å utføre sikkerhetshandlinger som er nødvendig, for å vedlikeholde PCen sin funksjonalitet. Dette innebærer å rense datamaskinen slik at den fungerer optimalt når du slår den på. Når programvaren oppdager trusler, vil den anbefale deg å starte PCen. Deretter vil den foreta en rens og opprydning av PCen.

Søk trygt på nett

Dette er en effektiv programvare som utfører skanning uten at det går utover dine lokale ressurser. Bitdefender Total Security passer på å ikke forstyrre deg med eventuelle popup-vinduer, når du ser på film. I tillegg justerer programvaren dine visuelle opplevelser slik at du får best utbytte, av det du ser på skjermen.

Den effektive programvaren sparer levetiden til batteriet ditt. Du kan derfor bruke datamaskinen lenger enn det du vanligvis kan. Dette gjøres blant annet ved å justere systeminnstillinger som kjøling, oppdateringer og skjerm. Dette gir deg en sikkerhet som du ikke kan være foruten.

Ivaretar personvernet ditt

Denne sikkerhetsprogramvaren ivaretar din personlige informasjon på nett. Du får blant annet benytte deg av en Webcam Protection, som varsler når vedkommende ønsker tilgang. Dette er en ypperlig programvare for deg, som ønsker å benytte deg av en sikker bankløsning. Bitdefender Safepay sikrer sikker utfylling av bankopplysningene dine.

Du får også tilgang til en optimal nettverksbeskyttelse. Denne beskyttelsen bidrar til at ikke hackere og uvedkommende, får tilgang til din personlige informasjon. Med Bitdefender Total Security oppnår du også sikker tilkobling til eksternt WiFi.

Forrige artikkelLag en gratis hjemmeside til bedriften
Neste artikkelBitdefender Antivirus