Velg riktig børs når du skal investere i kryptovaluta

0
706

Det finnes mange forskjellige plattformer der ute som lar deg investere i kryptovaluta. Når du leser andre artikler om kryptovaluta så kalles disse ofte for en børs. Det finnes et hav av forskjellige børser og det er derfor viktig at du velger en som passer godt for deg.

Som vi nevner i en annen artikkel her hos oss så finnes det mange hackere der ute som ønsker å hacke deg og stjele investeringen din. Derfor er det viktig at du velger en trygg og sikker børs slik at det er mindre sannsynlighet for at dette skjer. Det er derfor en god ide å velge en av de mer anerkjente børsene slik at du er sikker på at den er trygg.

Er Bitcoin Era bare svindel?

Det har vært mye snakk om Bitcoin Era den siste tiden, som er en slags robot som skal kunne investere i Bitcoin for deg. Den skal altså kunne analysere markedet slik at den kjøper og selger Bitcoin akkurat på riktig tidspunkt slik at du kan tjene så mye penger som mulig. Så langt ser det ikke ut som denne plattformen er en svindel, men det anbefales fremdeles at du investerer på egenhånd rett og slett fordi da kan du ikke skylde på at teknologien gjorde en feil. Det er nemlig ikke noen måte å få tilbake et eventuelt tap hos Bitcoin Era.

Det finnes dessverre heller ingen måte å få tilbake et eventuelt tap hos andre børser og plattformer, men hvis du investerer på egenhånd og taper så kan det være litt enklere å håndtere. Derfor vil vi anbefale at du heller velger en børs der du for eksempel kan få investeringstips og statistikk som hjelp framfor å bruke plattformer som Bitcoin Era. Her skal du selvfølgelig lov til å gjøre akkurat det du vil, men det er vårt lille tips til deg. 

Gebyrer og tilbud

Vi anbefaler som sagt at du velger plattformer som er anerkjente slik at du vet at mange andre også bruker dem. Deretter er det viktig at du passer på at plattformen tilbyr kjøp av den kryptovalutaen du ønsker å kjøp. Hvis du ikke kan kjøpe det du ønsker så er jo litt av poenget borte. De største plattformene og børsene gir deg mulighet til å kjøpe de aller fleste kryptovalutaene på markedet, men dersom du ønsker å investere i en litt mindre kjent kryptovaluta så kan det hende at du må lete litt før du finner en børs.


Det er også viktig at du tar en liten titt på gebyrer. Noen børser har bare gebyrer dersom du velger å gjøre innskuddet eller betalingen din med bankkort, men noen har også kjøpsgebyr eller et «hjelpegebyr». Det vil si at du må betale et gebyr for å få tilgang til for eksempel statistikk eller tips. Det finnes et hav av børser der ute så du kan enkelt finne en børs med lave gebyrer. Da vil du også kunne bruke pengene dine på investering og ikke gebyrer.

Forrige artikkelSlik kan du investere i kryptovaluta på tryggest mulig måte
Neste artikkelMobilt bredbånd fra Talkmore