Slik kan rimelige alternativ til teknologi vekke innovasjon

0
781

Som oftest snakker gründere frem kapital som en av deres største utfordringer med å starte opp en bedrift. Dette er ofte et problem i kapital-intensive bransjer, som for eksempel butikker som må holde store mengder inventar. Allikevel er det synd at denne tilsynelatende store nøden for kapital har spredt seg over til bransjer som i utgangspunktet ikke trenger så veldig mye kapital. Det finnes nemlig mange gründere som har valgt å spille offer når dette egentlig ikke er realitet.

Teknologien har utviklet seg i et enormt tempo, og dette har brakt frem muligheter vi aldri har sett maken til. Jo mer utviklet teknologien blir, jo billigere blir den også. Dette har ført til veldig mange rimelige alternativer. For eksempel kan du i dagens marked gjøre regnskap helt selv for å spare deg selv for store summer. Du kan også gjøre store deler av markedsføringen på egenhånd gjennom sosiale medier. Det er i det hele tatt mange ting en kan gjøre både rimelig og til og med gratis!

Eliminer de kostbare prosessene

Der gründere hevder at de trenger store summer penger, så finnes det faktisk stor verdi i å prøve å eliminere kostbare prosesser. Et godt eksempel her kan være programvare, som i stor grad kan fås helt gratis på nett i dag. Du kan laste ned Office pakker, antivirusprogrammer, og andre nyttige programvarer helt gratis. Det finnes også gode alternativer der ute som er veldig rimelige.

Det kanskje aller rimeligste innen markedsføring er å følge et klassisk businesskonsept som går ut på å beholde kunder. Det koster flere ganger mer å anskaffe en ny kunde enn å beholde en gammel. Slik er det også innen disiplinen linkbuilding, der det å anskaffe en ny link koster mye mer enn å reparere en gammel en. Dersom du har gamle linker som er ødelagte, så kan RecoverInboundLinks.com være løsningen for deg. Denne tjenesten tar nemlig for seg linker som er gått ”tapt” etter at du oppdaterte dine sider, slik at disse linkene nå kan peke på dine nye sider, i stedet for de gamle sidene som ikke finnes der.

Overforbruket må ned

I det hele tatt handler det i grunn ikke bare om gründere, men om samfunnet generelt og det overforbruket som ligger sentralt i vår mentalitet. Vi bruker nemlig ufattelig mye mer ressurser i hverdagen enn det vi trenger som privatpersoner. Dette gjelder selvfølgelig da også gründere og deres virksomheter. Enten det er noe så enkelt som kopipapir, eller ekstra timer med rådgivning, så finnes det ufattelig mange områder med overforbruk hvor vi kan kutte ned kostnadene, men samtidig få akkurat de samme resultatene.

Så enten du laster ned gratis eller rimeligere programvare, revitaliserer gamle kunder, reparerer utgåtte linker med verdifulle egenskaper, eller simpelthen bare bruker mindre ressurser over hele fjøla, så kan din bedrift se store, positive endringer dersom du kutter ned forbruket. Det er enkelt og greit fordi det å eliminere kravet til kapital fører til et økt fokus på innovasjon!

Forrige artikkelBilens teknologiske fremskritt
Neste artikkelEt utvalg av de beste gratisprogrammene på markedet for PC