Twitch.tv

0
1374

Da Twitch.tv kom på markedet som verdens første godt markedsførte streamingplattform for spillentusiaster, skjedde det et massivt skift i spillbransjen. Plutselig kunne mange millioner spillelskere verden over dele sine spillopplevelser med verden. Ikke nok med dette, all spilldeling kunne nå også skje i sanntid, og dermed startet en spillrevolusjon.

Lad ned gratis

En drøm for spillentusiaster

Twitch.tv tilbyr tusenvis av spillstreams for ulike spill i ulike kategorier, her finnes det noe for alle. Uansett hvilket spill du liker, finnes det mest sannsynlig noen som allerede spiller dette på Twitch. Plattformen er såpass intuitivt satt opp, at man til og med kan sortere de ulike streamene på plattformen etter hvilket spill man vil se på.

Velger man for eksempel Counter Strike GO som en kategori, finner man ofte hundrevis av ulike spillere som alle streamer sine spilløkter i sanntid. Innenfor hver eneste kategori kan man også sortere resultatene etter hvem som har mest seere og er mest populære. På venstre side av nettsiden finner man også en meny som viser de mest populære spillsteamene akkurat nå.

Bredt utvalg

Navigerer man seg rundt på Twitch.tv legger man raskt merke til hvor uendelig mange det er som faktisk streamer på plattformen til enhver tid. Det er nesten alltid noen som spiller de mest populære spillene der ute, live på plattformen. Dette betyr at uansett hvor man befinner seg i verden og hvilket spill man er interessert i, vil man finne noen som streamer dette. Twitch.tv gir spillelskere frihet til å dele.

Forrige artikkelPanda Antivirus Free
Neste artikkelVyprVPN