MacKeeper

0
1349

Det er mange som tror de ikke trenger et antivirusprogram fordi de bruker Mac. Slik var det kanskje en gang, men denne trenden er i ferd med å snu. Det er fortsatt mer vanlig og populært å ha et antivirusprogram på en PC, men i takt med at det blir mer og mer populært med Mac-produkter blir også Mac et større mål for diverse virus. Det har vært en absolutt nødvendighet i mange år å beskytte Windows-datamaskiner, og nå har tiden kommet for Mac-datamaskiner også. Med antivirusprogrammet MacKeeper får du all den beskyttelsen du trenger for å bevege deg trygt og sikkert rundt på internettet.

Flere og flere virus rettet mot Mac

Det er mange som er glade for Mac, og det samme gjelder dessverre også for de kriminelle. Dette er nettopp årsaken til at det hele tiden utvikles nye virus rettet mot Mac, og som prøver å ødelegge filene dine, stjele personopplysningene dine – og rett og slett ødelegge din digitale verden. Mange er avhengige av datamaskinen sin, og bruker den til alt fra spill og fritid, til jobb og nettbanken. Det er med andre ord utrolig mye informasjon som er lagret på datamaskinen, og misbruk av denne informasjonen kan virkelig forårsake problemer for både deg og andre du kjenner. Det er nettopp derfor et antivirusprogram som MacKeeper er utrolig viktig, slik at man kan være trygg på at all den informasjonen ligger trygt lagret i datamaskinen.

Nettsteder er ikke trygge

Det er ingen tvil om at internettet er fantastisk, og for mange er det en uunnværlig del av hverdagen uansett om det er snakk om jobb eller fritid. Men det finnes utrolig mange farer der ute og ondsinnede nettsteder som gir seg ut for å være nettsteder du kjenner og elsker. Men med MacKeeper kan du alltid føle deg trygg og sikker mens du surfer rundt på det store internettet.

PC-emulatorer er enda mer sårbare

Det finnes mange gode grunner for å kjøre Windows gjennom en emulator på Mac’en din, men det er viktig å være obs på at dette kan gjøre man blir mer utsatt for virus. Det er det flere årsaker til, men først og fremst er det fordi du både er mottakelig for virus som er rettet mot Windows- og Mac-brukere. Med MacKeeper får du den ekstra sikkerheten du trenger for å holde virus i sjakk, og dermed uproblematisk fortsette å bruke Mac’en din med både iOS og Windows.

Du har venner og kolleger som ikke har Mac-maskiner

Virus spres ikke bare mellom Mac til Mac eller Windows til Windows. Hvis du er den eneste i venneflokken som bruker Mac, kan de ikke bare videreføre virus til deg, men du kan selv overføre virus til dem hvis du ikke har et antivirusprogram på Mac.

Det samme gjelder i jobbsammenheng. Hvis du for eksempel er den eneste som bruker Mac blant kollegaene dine, vil det ikke bety at du ikke kan bli infisert hvis du eller flere kollegaer blir angrepet. Du kan også være kilden til store problemer hvis du har fått et virus og uvitende sprer det videre via jobbrelaterte e-poster eller lignende. Derfor er det godt å beskytte Mac’en med en MacKeeper – både for deg selv og andre rundt deg.

Forrige artikkelHola VPN
Neste artikkelBetting United App