SketchUp

0
1803

SketchUp er en programvare som lar brukere designe produkter, hus og andre enheter via ulike applikasjoner som tillater 3D-modellering. Programmet brukes av flere millioner designarbeidere verden over, og anses som ett av de største og mest innovative programmene i sin klasse. Det som skiller SketchUp fra enkelte andre konkurrenter, er de mange dedikerte applikasjonene inkludert i programvaren, som alle har ulike formål i designprosessen.

Last ned gratis

Varierte muligheter

Ved bruk av SketchUp legger man raskt merke til hvor intuitivt og fleksibelt programmet er. Her kan man produsere alt fra enkle tegninger for hånd, til avanserte matematiske konstruksjoner i applikasjonen for 3D-modellering. Det som er så fantastisk med denne programvaren, er det faktum at om man for eksempel vil designe et hus, kan man enkelt se hvor strukturelt sikkert huset vil være på ekte.

Programvarens matematiske formler tilbyr altså designeren mulighet til å regne ut strukturell integritet i hva enn man designer. Dette kan gi et inntrykk av hvorvidt det er realistisk å bygge noe slikt på ekte. Det er akkurat derfor SketchUp brukes av millioner av designere hver dag, til å designe bygninger vi alle kommer til å se i vårt lokale nabolag om ikke lenge.

Uendelige muligheter

SketchUp tilbyr sine brukere en uendelig mengde med muligheter, når det kommer til å designe drømmehus eller annet for kunder eller andre. Mange velger SketchUp nettopp på grunn av modifiseringsutvalget, da innstillingene man kan justere i programmet utvilsomt vil imponere de mest avanserte designere. Enhver designer vil nyte godt av SketchUp sin programvare og applikasjoner.

Forrige artikkelOrigin
Neste artikkelTunnelBear