TunnelBear

0
847
TunnelBear

TunnelBear er en VPN-tjeneste som setter søkelys på å levere en sikker, trygg og ikke minst morsom opplevelse til sine brukere. Hver gang man skrur på VPN-programmet TunnelBear, graver den lille bjørnen en tunnel til landet der man ønsker å surfe fra. Dette er en virkelig kreativ måte å gjøre en VPN-tjeneste visuelt attraktiv på.

Last ned gratis

Imponerende funksjoner

Ved innlasting av nettsiden til TunnelBear, forstår man raskt hva det er som tiltrekker brukere til denne tjenesten. Først og fremst kan man ikke la vær å legge merke til det hyggelige grensesnittet, både på nettsiden og i VPN-tjenesten, der bjørnen hopper ut av tunneler og graver seg frem til andre land.

Utenom dette, er det også gjort svært tydelig på nettsiden hvilke funksjoner TunnelBear-teamet er stolte av. Den første funksjonen de nevner er beskyttelse av dine passord, spesielt ved bruk av offentlige usikre WIFI-tilkoblinger. Der potensielle hackere før kunne ha fått tilgang til dine passord, beskytter nå TunnelBear mot slike angrep.

Tilgang til alt

Videre så reklamerer TunnelBear for tilgang til fritt innhold, fra et hvilket som helst land på internett. Dette betyr at du kan nyte tilgang til innhold som opprinnelig er begrenset til kun enkelte land, uansett hvor du er. Om staten har blokkert tilgang til ditt favorittinnhold, kan TunnelBear åpne opp igjen, å gi deg den friheten du fortjener.

Sist, men ikke minst, så holder TunnelBear din rett til privatliv i live. Dette betyr at din internettleverandør ikke lenger vil ha mulighet til å spionere på din internettrafikk, så lenge TunnelBear er aktiv.

Forrige artikkelSketchUp
Neste artikkelAdobe Flash Player